Barbecue catering: lekker makkelijk

Barbecue catering

Heb je een enorme zin in een gezellige barbecue, maar heb je geen zin in het 'gedoe' om inkopen te doen en achteraf alle barbecue rommel op te ruimen? Bestel dan je complete kant en klare barbecue bij een barbecue cateraar. Lekker makkelijk via internet bestellen en alles is geregeld. Dit is vooral handig als je een barbecue voor grotere groepen wilt organiseren, zoals je hele (schoon)familie of het hele voetbalteam. Het maakt natuurlijk verschil wat je wensen en je budget zijn, maar er zijn heel veel soorten van barbecue catering. Wat is jouw smaak?

Barbecue catering van de slager

De meest basic variant van barbecue catering is de kant en klare barbecue schotel van de slager (of supermarkt). Dit is makkelijk en lekker als je weer eens iets anders wilt dan een hamburger uit de diepvries. De meeste slagerijen kunnen een gevarieerde schotel samenstellen van allerlei soorten vlees als je dit van tevoren bestelt. Zo hoef je niet zelf de saté aan de stokjes te rijgen en is het vlees al lekker gemarineerd. De rest van de boodschappen moet je natuurlijk wel zelf doen. Vooral geschikt dus voor als je niet met al teveel mensen bent en zelf al een mooie barbecue hebt staan. Heb je trek gekregen, maar heb je nog geen barbecue? Lees dan hier verder!

Barbecue catering thuis voor de doe-het-zelver

Met barbecue catering heb je een stuk minder te regelen, dus bij uitstek geschikt als je weinig tijd of zin hebt, maar wel in stijl wilt barbecuen. Er zijn veel (online) cateraars waar je op maat je barbecue kunt samenstellen. Wat wil je allemaal geregeld hebben: enkel het vlees, of een volledig barbecue buffet met vlees, vis, salades, brood, bier, wijn, frisdrank, noem maar op. En wat vooral handig is als je een barbecue organiseert voor een groter gezelschap is de mogelijkheid een professionele barbecue en al het servies te huren. Na afloop wordt alles weer opgehaald en schoongemaakt, dus hier heb je geen omkijken meer naar. Het enige wat je zelf nog moet doen is de barbecue aansteken en de prosecco inschenken! Succes gegarandeerd.

Barbecue catering thuis met kok

Nog een stap luxer is barbecue catering waarbij er voor je gebarbecued wordt door een echte barbecue chef. Zo heb je ondertussen tijd voor een goed gesprek met je vrienden. En kan je je twee linker 'barbecue' handen verbergen. Barbecue catering met kok is een echte aanrader voor een groot tuinfeest, zoals bijvoorbeeld een bruiloft of bedrijfsfeest. Een barbecue is dan een echte sfeermaker.

Barbecue restaurant

Ben je een echte barbecue fanaat en zou je het liefst elke dag van de barbecue eten? Ook als het buiten hagelt en stormt? Dan kan je kiezen om je barbecue onder de carport te zetten, óf je gaat naar een barbecue restaurant. Het barbecue restaurant is nog het beste te vergelijken met een wok restaurant, waarbij je aan een buffet zelf kunt kiezen wat je wilt eten, waarna dit door een kok wordt klaargemaakt. Eet smakelijk!

Gaat er voor jou niets boven gezellig thuis barbecuen, maar heb je nog geen barbecue? Lees dan hier verder over alle soorten barbecues: van Weber tot BBQ smokers. En let op je veiligheid bij het barbecuen.