Huwelijksreis Bali Indonesie

Meer over Bali

Bali is een schitterend Indonesisch eiland, dat ten oosten van Java en ten westen van Lombok ligt. Bali behoort tot de Indonesische Soenda eilanden. De hoofdstad van dit paradijselijke eiland is Denpasar en Bali telt meer dan 3 miljoen inwoners.

Bali is een vulkanisch eiland, waarvan enkele vulkanen nog steeds actief zijn. De meest imposante en tevens hoogste vulkaan is de Gunung Agung, met een indrukwekkende hoogte van 3142 meter. Door dit vulkaan landschap en de diverse uitbarstingen die de vulkanen door de jaren heen gehad hebben, heeft Bali een schitterende groene natuur.

Daarnaast heeft Bali prachtige stranden en kun je hier ook prima door middel van duiken of snorkelen het adembenemende onderwater leven bewonderen. Het weer op Bali is het hele jaar lekker warm en constant. Dit komt doordat de ligging, dicht bij de evenaar is. Wel heb je op Bali het hele jaar kans op tropische regenbuien.

Waarom naar Bali

Het huwelijk is vaak een hele stap en brengt veel geregel met zich mee. Niet alleen de bruiloft moet echter soepel en romantisch verlopen, maar de huwelijksreis is zeker zo belangrijk. De huwelijksreis is namelijk een speciale reis waarbij je voor het eerst als echtpaar op vakantie gaat. Met zo’n reis wil je uiteraard op een super romantische plek verblijven. Bali is een zeer geschikt eiland voor een huwelijksreis. Bali is een huwelijksreis bestemming met zeer bijzondere en sfeervolle accommodaties. Op Bali zijn alle ingrediënten aanwezig om volop van elkaar te kunnen genieten en de romantiek de vrije loop te laten. Met je blote voeten op het strand dineren bij kaarslicht, terwijl je geniet van de zonsondergang of heerlijk in de openlucht in een jacuzzi, met een glaasje wijn en op de achtergrond jouw lievelingsmuziek. Werkelijk alles behoort op Bali tot de mogelijkheden.

Romantisch Bali

Bali heeft meerdere kanten. Je kunt namelijk kiezen voor het bruisende leven in de drukke vakantiegebieden, een actieve vakantie of de rust opzoeken met elkaar. Een combinatie hiervan behoort echter ook tot de mogelijkheden. Voor romantiek en de meest romantische accommodaties en plekjes op Bali, is het verstandig goed bij het betreffende reisbureau te informeren. Je zult versteld staan welk romantische aanbod je wordt voorgeschoteld. Je kunt de romantiek net zo duur maken als je zelf wilt. Zelfs Balinese privé villas met zwembad en bediening, behoren tot de mogelijkheden.

Samen op rondreis

Wil je de huwelijksreis als kans grijpen om eindelijk eens die rondreis te maken, die jullie altijd al prachtig leek, biedt Bali tevens een grandioze kans voor een huwelijksreis. Bali is een eiland met een prachtige natuur en ondoordringbare binnenlanden. Op een rondreis over Bali zul je versteld staan van de meest adembenemende uitzichten en kom je in aanraking met culturele plekken die zeer bijzonder zijn. Naast de binnenlanden zul je ook een tocht door de rijstvelden maken en beland je op afgelegen stranden. Aansluitend op zo’n rondreis kun je een paar dagen in een luxe hotel uitrusten en verder genieten van elkaar. Dit is niet alleen een huwelijksreis, maar ook nog een zeer indrukwekkende reis.

Zelf je huwelijksreis samenstellen

Heb je besloten om aansluitend op de mooiste dag van je leven een huwelijksreis naar Bali te maken, dan is er een overvloed aan keuze. Wat echter ook tot de mogelijkheden behoord, is het zelf samenstellen van je huwelijksreis. Op deze manier kun je al jullie wensen en verwachtingen in de reis meenemen. Bali online is bijvoorbeeld zo’n bedrijf, waarbij je de huwelijksreis volledig naar jullie eigen wensen kunt samenstellen. Naast Bali online zijn er nog tal van andere aanbieders, informeer hier goed na.