Waarom een Reaal levensverzekering afsluiten

Waarom een Reaal levensverzekering

Een Reaal levensverzekering kan voor vele doeleinden worden afgesloten. Het belangrijkste doel is dat er zekerheid wordt ingebouwd omtrent uw financiële situatie in de toekomst. Vooral bij een huis kopen wordt er meestal verlangd, dat u tevens een levensverzekering afsluit.

Dit is dan een stuk zekerheid voor de hypotheekverstrekker, maar ook voor uzelf. Mocht u namelijk komen te overlijden, dan kan het huis worden afbetaald en ontstaat er niet ook nog eens een financiële crisis. Er zijn bij Reaal echter ook tal van levensverzekeringen mogelijk, die bij leven uitkeren.

Reaal biedt op het gebied van levensverzekeringen een zeer uitgebreid pakket aan, waaronder diverse soorten hypotheek-, overlijdens-en kapitaalverzekeringen. Daarnaast is Reaal een bedrijf met zeer scherpe tarieven, vooral als het gaat om een levensverzekering, die in combinatie met een hypotheek wordt afgesloten.

Wanneer een hypotheek van Reaal

Reaal werkt samen met meerdere financiële partners. Daardoor hebben de hypotheek leningen van deze verschillende geldverstrekkers allemaal hun eigen kenmerken. Deze verschillen kunnen bestaan uit de duur van de geldigheid van een offerte, de mogelijkheden om een hypotheek meet te nemen naar een nieuwe woning of de afkoop kosten bij oversluiting. Dit alles maakt dat de ene hypotheekverstrekker beter bij u past dan de andere. Door de nauwe samenwerking met al deze geldverstrekkers, kan de hypotheek adviseur van Reaal veel voor u betekenen en regelen. Doordat Reaal een verzekeringsmaatschappij is, dient u de bij een hypotheek horende verzekeringen ook allemaal bij Reaal af te sluiten. Verzekeringen die van andere maatschappijen zijn worden niet geaccepteerd.

De spaarhypotheken bij Reaal

Een spaarhypotheek is een vorm van leven hypotheek. Bij deze hypotheek vorm wordt er door middel van een levensverzekering, gespaard voor de aflossing van uw huis. Dit is een zeer veilige vorm van levensverzekering, die gekoppeld is aan een hypotheek. Bij een spaarhypotheek heeft u namelijk op de einddatum uw huis gedeeltelijk of helemaal afgelost. Maar ook bij overlijden zorgt de verzekering bij deze hypotheek, dat de hypotheek schuld wordt afgelost. Reaal biedt meerdere vormen van spaarhypotheken aan, zodat er gekeken kan worden welke spaarhypotheek het beste bij u past.

Wanneer een levensverzekering bij hypotheek

Bij de traditionele levenhypotheken waar de spaar hypotheek een afgeleide van is, heeft u geen keuze. Deze hypotheekvorm is namelijk al gekoppeld aan een levensverzekering. Bij leven hypotheken spaart u namelijk middels de levensverzekering voor de aflossing van uw huis, waarbij u ook verzekerd bent voor aflossing bij vroegtijdig overlijden. Er zijn echter nog tal van andere hypotheken waar Reaal de beste levensverzekeringen voor heeft. Zo hoeft u niet bang te zijn voor financiële problemen indien er overlijden is of achteruitgang van de inkomsten.

Welke soorten levensverzekering bij hypotheek

Een levensverzekering wordt ook vaak overlijdensverzekering genoemd. Reaal heeft tal van levensverzekeringen die uitkeren bij overlijden, bij leven of in beide gevallen. Het pakket levensverzekeringen bij Reaal is echter nog uitgebreider. Zo zijn er levensverzekeringen, die naast overlijden ook arbeidsongeschiktheid en zelfs werkloosheid dekken. Deze verzekeringen worden aangeboden onder de naam inkomens verzekeringen. Sluit u dus een hypotheek af en wilt u een goede bijpassende levensverzekering met een dekking naar uw wensen, Reaal heeft de oplossing.

Einde levensverzekering

Het beëindigen van een levensverzekering is niet moeilijk, maar kost wel geld. Het beëindigen wordt ook wel genoemd 'http://www.levensverzekering.me/Afkopen_levensverzekering@@afkopen levensverzekering'.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden