Studentenchauffeurs en studentenwerk als chauffeur

Een chauffeur nodig?

Er kunnen zich situaties voordien waarbij u een chauffeur nodig heeft. U moet bijvoorbeeld voor zaken naar een andere plaats in Nederland of u heeft een feestje waar u graag door een chauffeur afgezet wilt worden. Natuurlijk kunt u dan een taxi nemen, maar soms wilt u graag representatief overkomen en in stijl reizen. In dit geval is er een perfecte oplossing: Student drive service.

Student drive service brengt u van locatie A naar locatie B. Als u eenmaal op uw plaats van bestemming bent gearriveerd, dan wacht uw chauffeur op u totdat u weer klaar bent en brengt u dan netjes weer terug.

Voor relatief lage kosten heeft u dan een privé chauffeur tot uw beschikking. Dit kan eenmalig, maar ook vaker voorkomen. Heeft u op korte termijn een chauffeur nodig? Dan kunt u een dag van tevoren bellen met de student drive service.

Hoe blijft student drive service goedkoop?

De naam zegt het eigenlijk al. Student drive service heeft studenten in dienst als chauffeur. Zij gaan allereerst door een strenge keuring en vervolgens moeten zij zich aan een strikt protocol houden. Zij volgen altijd de snelste route, zodat het u geen extra geld kosten. De studenten die bij student drive service werken dienen altijd netjes gekleed te gaan, zodat u representatief of uw plaats van bestemming aankomt. Daarnaast zullen zij u altijd zoveel mogelijk helpen. Bijvoorbeeld bij bagage, of als u hulp nodig heeft om in en uit de auto te komen. Doordat student drive service enkel studenten in dienst heeft die een bijbaantje hebben, blijven de kosten relatief laag. Echter… het is voor studenten een geweldige oefening om met mensen om te gaan en zij zien diverse plekken in Nederland. Daarom is het een win win situatie als u in zee gaat met student drive service.

Boeken van een chauffeur

Als u een chauffeur wilt boeken, dan kan u naar de website gaan van student drive service. Vervolgens kan u contact met hen opnemen. U dient minimaal één dag van tevoren aan te geven dat u een chauffeur zoekt. Student drive service regelt voor u een chauffeur en een auto. U wordt op de aangegeven locatie opgehaald en afgezet. Terwijl u uw zaken regelt, wacht de chauffeur geduldig op u. Vervolgens stapt u weer in de auto en dezelfde chauffeur brengt u weer naar uw plek van bestemming. Ideaal dus.

Kosten student drive service

De kosten voor student drive service zijn relatief laag. U betaalt eenmalige instapkosten van €21,20 en vervolgens is het €21,20 per uur. De voordelen hiervan zijn dat u alleen betaalt als u de chauffeur nodig heeft. Heeft u de chauffeur niet nodig? Dan betaalt u hem of haar niet. Dit is dus veel goedkoper dan een vaste chauffeur in dienst nemen.

Voordelen student drive service

Zoals vermeld is student drive service flexibel, betrouwbaar, punctueel, professioneel en voordelig. Alle reden dus om een eenmalig of vaker een chauffeur in te huren voor welke gelegenheid dan ook. Nadelen hebben wij nog niet kunnen ontdekken. De chauffeurs zien er erg netjes uit en zijn vriendelijk.