Kies slechte Adsense keywords en krijg slechte Adsense conversies

Slechte keywords kiezen is oorzaak lage Google Adsense CTR

Kies slechte Adsense keywords - Krijg een slechte Adsense conversie. Zo simpel is dat.

Begrijp je wat ik hiermee bedoel? Als je slechte of "arme" Google Adsense keywords kiest ga je een slechte Adsense conversie krijgen. Als je moe bent van die paar centen die je per Adsense klik verdient, werp dan eens een blik naar de keywords die je gebruikt.

Als je een hogere Adsense conversie ratio wilt behalen gaat een keyword onderzoekje je helpen om die Adsense zoekwoorden te vinden die veel meer waard zijn. Je kan online geld verdienen met Google Adsense, maar hoeveel geld, dat hangt af van hoe goed je het Adsense programma gebruikt.

Verhoog je Adsense CTR met keyword goed onderzoek

Wat Google Adsense en Google Adwords zo aantrekkelijk maken is dat je een advertentie niet zomaar richt op miljoenen mensen die niet geïnteresseerd zullen zijn in waar je reclame voor probeert te maken of ze niet zullen kopen. Je hebt namelijk de mogelijkheid om een advertentie helemaal aan te passen gebaseerd op waar men informatie over opzoekt of waarin men geïnteresseerd is. Zeer doelgericht adverteren voor Advertisers en die formule zorgt voor een hoge Adsense conversie ratio bij de Publishers.

Google is in staat om precies te weten waar een persoon interesse in heeft, gebaseerd op de content van websites en de meest voorkomende zoekwoorden in de teksten en biedt u de mogelijkheid om daarvan te profiteren. Google kijkt zorgvuldig naar de keywords en keyword phrases die in uw webteksten voorkomen en kiest voor uw bezoeker de beeldadvertenties of tekstadvertenties uit waarin uw bezoeker geïnteresseerd is. Als deze formule op de juiste manier wordt toegepast dan zijn de advertenties dermate gericht dat ze effectiever kunnen zijn dan de grootste, meest bekende commercials op de televisie.

De duurste kliks zijn niet persé de beste. Je zal een paar keywords vinden die een erg hoge uitbetaling per klik hebben, meer dan 10 euro per klik, maar wat heb je daar nou aan als deze dure advertenties zelden aangeklikt worden! Het maakt niet uit hoe goed je bent in Adsense optimalisatie, irrelevante Adsense ads zullen je gewoon niet zo goed helpen om online geld met Adsense te verdienen dan de vertoningen van relevante Adsense advertenties.

Vind woorden die mensen vaak aanklikken. Het maakt niet uit of ze minder dan 5 euro waard zijn of misschien zelfs minder dan 2,50 euro. Als je honderden tot duizenden Adsense clicks genereert met deze keywords, dan gaat je dat per dag honderden euro's meer opleveren dan die clicks met een hoge pay-out waar niemand echt in geïnteresseerd is. Gebruik Google Adwords Keywords Tool om zoekwoorden te vinden die populair zijn en mensen veel naar zoeken.

Je moet ook heel gerichte en specifieke Adsense keywords vinden. Keywords die zo doelgericht zijn dat ze een hoge Adsense conversie genereren. Er zijn miljoenen internetgebruikers die proberen dingen op internet te vinden en iedereen zal verschillende manieren gebruiken om de benodigde informatie te vinden. Sommigen zullen heel specifieke behoeften hebben en ze zullen hun zoekopdracht bewoorden -op manieren die de massa niet gebruikt- gebaseerd op een aantal verschillende factoren. Elke internetgebruiker gebruikt zijn eigen manier van zoeken.

Hun zoekopdrachten kunnen te maken hebben met de locatie waarin ze zich bevinden; landen, plaatsen, gebieden of verschillende culturen. Onderzoek verschillende groepen en vind uit hoe die groepen mensen zoeken naar dingen op internet. Kijk uit naar eventuele trends die ze hebben en benut ze.

Als je probeert om tegemoet te komen aan het zoekgedrag van een bepaalde locatie, pas je keywords dan aan om de zoekopdrachten met de zoekwoorden te laten matchen. Als je je richt op mensen in Amsterdam die op zoek zijn naar een boekwinkel met een coffeeshop dan gebruik je in plaats van de keyword phrase "boekenwinkel coffeeshop" vanaf nu dus "Amsterdam boekenwinkel coffeeshop".

Relevantie is alles. Vind uit wat je bezoekers willen weten en gebruik vervolgens relevante keywords in je content om de Google advertentie daar zo goed mogelijk op aan te laten sluiten.

Streef ernaar om keywords te vinden die een goede balans hebben tussen de kwaliteit van het zoekwoord en de waarde per klik en een grote kans dat de mensen daadwerkelijk op je Adsense advertenties klikken. Als je in staat bent om dit zo nu en dan te optimaliseren dan schiet je Adsense CTR de lucht in, in plaats dat je Click-Through-Rate razendsnel daalt.

Links

Voor meer nuttige informatie over het verhogen van je Google Adsense CTR, kijk hieronder:

  • Groot Google Adsense Mega Pakket met E-books, Gidsen, Bonussen, Adsense Verdien plannen, prachtige Adsense Templates, Google Adsense Cursussen, Asense Artikelen Directory en honderden Adsense Ready Websites