Een slimme manier om geld te verdienen

Een slimme manier om geld te verdienen

Recentelijk ontdekte ik tijdens het surfen op internet een leuke en vooral slimme manier om geld te verdienen met het internet. Een manier waarbij het niet nodig is om vooraf te investeren. Geld investeren in een cursus of e-book over hoe je geld kan verdienen kan natuurlijk altijd, maar het is in de eerste instantie natuurlijk de bedoeling dat u geld gaat verdienen, voordat u geld gaat uitgeven! Lees verder!

Hoe kan je slim geld verdienen?

Om dit slimme verdienmodel te kunnen gebruiken heeft u geen ervaring nodig op het gebied van 'online geld verdienen'.

U kunt op een slimme manier geld verdienen door andermans producten te verkopen op het web. U heeft geen productvoorraden nodig. Het enige wat u hoeft te doen is bezoekers naar een bepaalde verkooppagina doorverwijzen.Klinkt dat niet eenvoudig? Als de bezoekers vervolgens een product kopen op die verkooppagina, dan wordt u uitbetaald. U verdient 25% - 75% van de winst op het product.

Stel dat u een bezoeker doorstuurt die een product koopt van 25,00 euro dan ontvangt u dus 25 - 75 procent van die omzet. Hoe meer bezoekers u doorstuurt, des te meer verkopen u zult realiseren! ===Geen eigen website nodig=== Om van dit verdienmodel gebruik te maken heeft u geen eigen website nodig. U bespaart dus direct tijd omdat je in veel gevallen eerst een eigen website moet maken om geld te verdienen met internet. Deze taak komt hier dus niet aan te pas. In plaats van een website heeft u wel een affiliate-link nodig. Dit is een link waarmee u de producten van andere mensen mee promoot. Aan de affiliate-link is ook een speciaal systeem gekoppeld, zodat de beheerder kan herleiden wie verantwoordelijk is voor een bepaalde verkoop.. Gebruik die link elke keer wanneer u een bezoeker naar een bepaalde verkoopwebsite wilt doorverwijzen want alleen dan krijgt u een commissie betaald. De slimme manier om geld te verdienen - verder uitgelegd

Hoe kwam ik aan deze waardevolle informatie? Tijdens het surfen kwam ik plotseling terecht op de thuiswerkrubriek van tweedehands.net. Mijn oog viel op een advertentie van ene Kees uit Antwerpen.Deze adverteerder verkoopt producten met zijn affiliate link. Die links plaatst hij in z'n advertenties dus als iemand een link bezoekt en koopt, krijgt Kees betaald. Dit zijn de advertenties van Kees.Ik ben ervan overtuigd dat Kees goud geld verdient aan de bezoekers die zijn advertenties lezen, vervolgens via zijn affiliate link naar de verkooppagina gaan en een aankoop doen. Da's nog eens slim. Kees geeft zelf geen cent uit, maar verhoogt wel op een slimme manier zijn inkomen door een paar advertenties te plaatsen op advertentiesites en geld te verdienen aan elke verkoop.En iedereen kan dit doen: moeders, vaders, studenten, jongeren, ouderen, bijverdieners, met andere woorden, iedereen die naast zijn vaste baan wat extra's wilt verdienen kan meer geld verdienen in zijn vrije tijd door andermans producten te promoten.

De slimme manier om geld te verdienen - verder uitgelegd

Hoe kwam ik aan deze waardevolle informatie? Tijdens het surfen kwam ik op de thuiswerk rubriek op tweedehands.net terecht. Mijn oog viel op een advertentie van ene Kees uit Antwerpen.

Deze adverteerder verkoopt spullen via zijn affiliate link. Die plaatst hij onderaan zijn advertenties, kijk maar dit zijn de advertenties van Kees.

Kees verdient goed geld aan zijn de mensen die zijn advertenties lezen, via zijn affiliate link naar de verkooppagina gaan en vervolgens een aankoop doen. Kees geeft zelf geen geld uit, maar verhoogt op een slimme manier zijn inkomen door een paar advertenties te plaatsen op advertentiesites en geld te verdienen aan elke klant.

Elke klant die via zijn link een product bestelt op de verkooppagina levert geld op. Per verkoop kunnen dit enkele euro's zijn, maar misschien ook wel meer, dat ligt aan het product. Het ene product biedt nou eenmaal een hogere vergoeding dan de andere. Als je een product promoot dat 27,00 euro kost en je ontvangt 50% van de verkoopprijs dan is dat toch slim extra geld.

Vraag een vriend of kennis om je te helpen met advertenties plaatsen en je verkoopkansen worden alleen maar hoger en hoger. Je hebt overigens geen eigen product nodig!

Waarom is dit een slimme manier om geld te verdienen?

 • Kees geeft geen enkele cent uit om geld te verdienen via internet.
 • Kees doet Gratis Thuiswerk.
 • Kees verdient geld per bestelling die via zijn affiliatelink plaatsvindt.
 • Kees maakt gratis reclame i.p.v. betaalde reclame via de advertentiesites tweedehands.net. Gratis adverteren!
 • Kees plaats meerdere advertenties voor meerdere producten. Dat is slim want als je op een bepaald moment 40 advertenties op zo'n advertentiesite hebt staan, reken er dan maar op dat je slim veel geld gaat verdienen.
 • Kees werkt op de momenten dat hij dat wilt. Geen vaste werktijden, maar wel slim geld verdienen!
 • Kees heeft zijn eigen online business die hem 24 uur per dag, 7 dagen per week geld op kan leveren. Zodra er een verkoop plaatsvindt ontvangt hij weer een mailtje dat er geld is binnengekomen.

Kees, chapéau!

Wat Kees kan, kan jij ook!

Wil jij ook op zo'n slimme manier geld verdienen? Zet dit systeem dan nu op. Je hoeft geen geld uit te geven of te lenen bij een bank, nee, alles is gratis dus begin meteen. Om echt geld te verdienen heb je wel doorzettingsvermogen nodig.

Enkele tips

 • 1. Lees dit artikel nog eens door, zodat je volledig begrijpt wat de bedoeling is
 • 2. Vraag een kennis, vriend, broer, zus om je te helpen met het plaatsen van gratis advertenties op internet. (zoekertjesweb.be, tweedehands.net, marktplaza.nl)
 • 3. Registreer je als affiliate bij PayPro.nl
 • 4. Kies een product uit. Winkelcentrum
 • 5. Pak je affiliate link, plaats hem in je advertenties. Let's make money!

Verdien slim geld met je eigen informatie product

Als je wilt weten hoe je met een zelfgemaakt e-book op een slimme manier geld kan verdienen, lees dan goed. In de gratis internet marketing video training leer je stap-voor-stap hoe je kan onderzoeken in welke markt er dringend om een bepaalde oplossing wordt gevraagd. Vervolgens is jouw taak het maken van een informatie product. Hiermee los je de problemen van die mensen op. Klinkt nu misschien nog een beetje vaag, maar ik zal je snel een voorbeeld geven. Stel je voor dat je overgewicht zou hebben. Dan zou je waarschijnlijk snel het internet op gaan om te weten te komen hoe je je overgewicht kwijt kan raken. Je zoekt en je zoekt, en je komt uiteindelijk op een verkooppagina terecht met een informatie product dat je precies kan uitleggen wat je moet doen om snel en makkelijk van je overgewicht af te komen. Dan is dat product op dat moment een oplossing voor je probleem. Je bent op zoek naar een oplossing om van je overgewicht af te komen (in dit geval) en je komt terecht op een website waar een product wordt verkocht die je precies laat zien hoe je dat moet doen. Mensen die problemen zijn altijd op zoek naar een oplossing. Als jij ze die oplossing kan bieden, zullen ze geld uitgeven en je product kopen.

http://www.slimverdienensite.com

Op de slimverdienenwebsite krijg je toegang tot een gratis online video training waarin je stap-voor-stap leert hoe jij slim geld kan verdienen door een product te creëeren en te verkopen.

[1]

Vragen over dit artikel: "hoe verdien je op een slimme manier geld"?

 • Vragen over dit artikel?
 • Hulp of tips nodig?
 • Iets niet helemaal duidelijk?
 • Klik hieronder op reageren en stuur je vraag door!
 • Updates: Update April 2009: Ik merk dat er steeds meer mensen beginnen met deze slimme geld-verdien methode. Ik wens iedereen veel succes!