Tips voor veel geld verdienen met online pokeren

Pokeren, het hoe en waarom

Pokeren is een spel dat in de afgelopen jaren steeds populairder is geworden, ook hier in Nederland. Er komen dan ook steeds meer websites die online poker aanbieden zodat je niet hoeft te wachten tot die volgende zondag om met je vrienden te pokeren, maar kun je je gewoon aanmelden op één van deze sites om meteen een spelletje poker te spelen.

Online poker games

Sinds poker online is gegaan zijn er steeds meer websites die online poker aanbieden, sites als PartyPoker. Waar poker thuis met poker chips wordt gespeeld is dit ook online het geval. Het is mogelijk om online een account aan te maken en dan bijvoorbeeld free games te spelen. Maar ook is het mogelijk om geld van je rekening te storten en money games te gaan spelen. Deze money games speel je dan tegen mensen van over de hele wereld die ook met eigen geld spelen.

Verschillende soorten poker

Net als bij vele sporten zijn er verschillende varianten pokerspellen. De meest bekende en degene die het meest wordt gespeeld is de spelvariant Texas Hold’em. Bij deze spelvariant krijgt iedere speler twee kaarten in de hand gedeeld en komen er uiteindelijk vijf kaart op tafel; de zogeheten community cards. Andere vormen van poker zijn Omaha (vier kaarten in de hand, vijf op tafel), Seven Card Stud (zeven kaarten in de hand) en Five Card Stud (vijf kaarten in de hand). Bij de laatste twee varianten heeft u wel de mogelijkheid om kaarten te ruilen.

Tips bij online poker

Als je online poker speelt voelt het net alsof je tegen de computer speelt, waar het eigenlijk andere spelers zijn die ook over het internet een poker game spelen. Enkele tips bij het spelen van online poker:

  • Voordat u online met geld gaat spelen is het aan te raden eerst free games te gaan spelen om het spel leren te beheersen
  • Als u dan begint met money games speel dan niet onmiddellijk om grote bedragen.
  • Speel niet teveel handen.
  • zorg dat je het 'http://www.pokerexperience.nl/het-snappen-van-tells@@snappen van Tells' begrijpt.
  • Als u een reeks slechte handen heeft gehad, verlies dan niet de zelfbeheersing.

Free Poker games

Als u eerst free games gaat spelen voordat u met money games begint heeft u het spel enigszins onder de knie en kent u de begrippen die in chatroom van de tafel rondgaan. Ook zijn er verscheidene pokerboeken en is er hulpsoftware voor beginnende pokerspelers. Het is nooit verkeerd om deze boeken en software na te slaan om een beter inzicht in het spel te vergaren.

Klein beginnen met Poker

Als u dan denkt dat u klaar bent voor de money games, begin dan niet onmiddellijk met grote bedragen te spelen. Dit omdat u waarschijnlijk aan de tafel zit met ervaren spelers die het spel al jaren spelen en beheersen en misschien al het fortuin met poker hebben verdiend dat u ook graag op uw rekening zou hebben.

Niet te veel handen spelen

Het is belangrijk dat u zich aanleert om niet elke hand die u krijgt te willen spelen, het is natuurlijk verleidelijk om dat bedrag toch in te leggen en zo de flop te zien. Maar dit is niet altijd even verstandig omdat de kans groot is dat er iemand anders aan tafel zit (vaak degene die de raise in heeft gezet) die een betere hand heeft. Leer daarom om uw handen zorgvuldig uit te kiezen en wees niet bang om uw kaarten weg te doen.

Sla niet op tilt

Als u een reeks slechte handen achter de rug heeft en zo aanzienlijk wat geld hebt verloren, sla dan niet op tilt. Dit wil zeggen dat u niet uw beheersing moet verliezen door veel geld in te zetten. Vaak is het op zulke momenten verstandig om uit het spel te stappen en zo niet nog meer geld te verliezen.

Als u deze tips meeneemt met uw pokerspelen en u veel blijft oefenen kunt u goed genoeg worden om uiteindelijk veel geld te verdienen met pokeren.