Waar kun je snel geld lenen in Belgie

Snel geld lenen kost geld

Soms heb je snel geld nodig. Meestal gaat het dan om een onvoorziene uitgave. Bijvoorbeeld als je je auto in de prak hebt gereden. Dan moet er snel een andere komen. Als je spaarcentjes niet toereikend zijn, zijn er mogelijkheden om snel aan geld te komen. Bedenk echter altijd: geld lenen, kost geld!

Geld lenen en je eigen bank

De logische gang van zaken zou zijn om eerst naar je eigen, reguliere bank te gaan. Aangezien daar je loon elke maand binnenkomt en je vaste opdrachten (domicilieringen) en eventueel lening(en) lopen, hebben zij een goed inzicht in je financiële situatie. Dat is nu net het knelpunt: omdat je eigen bank alles van je weet, ziet zij daarin misschien een reden om je een (volgende) lening te weigeren. Bovendien duurt een aanvraag voor een lening in het algemeen langer bij ‘klassieke’ banken. Dan is een snelkrediet een mogelijke oplossing. Waar kan je zoal terecht?

1. Kredietpartner

Kredietpartner is gespecialiseerd in consumentenkredieten voor alle doeleinden. Als kredietmakelaar, bemiddelaar en kredietgever wordt een snelle en doeltreffende afhandeling van uw kredietaanvraag gegarandeerd. Met een minimum aan administratief gedoe. Binnen de 48 uur is er meestal uitsluitsel over een kredietdossier.

2. Creditvite

is gespecialiseerd in consumentenkredieten voor alle doeleinden. Garandeert een snelle en doeltreffende afhandeling van je kredietaanvraag. Hoofdkantoor in Charleroi maar met een perfecte, nederlandstalige website. Met een beperkte administratieve rompslomp weet je binnen 48u waar je aan toe bent. JKP op dit ogenblik 11,5% (2012).

3. Creditcourt

Creditcourt bestaat al sinds 1974. Ze hebben 2 specialisaties: consumentenkrediet en hypothecair (woning)krediet. Antwoord binnen 2 uur na uw aanvraag plus kort telefonisch contact. Minimum leeftijd: 18 jaar. Lening voor aankoop auto ook mogeljk.

Conclusie

Er zijn nog veel meer sites waar je snel aan geld kunt geraken. Ze allemaal opsommen leidt alleen maar tot een bos waarin je de bomen niet meer ziet. De vraag is ook nog hoe betrouwbaar de sites/aanbiedingen zijn. Echter, ook deze sites zullen wel een reden tot bestaan hebben. Wees voorzichtig en onthoud de regel: het heeft geen zin om het ene gat met een ander te vullen .