Hoe lost u online uw geldproblemen op

Er is niets vervelender dan zorgen maken om het geld je banksaldo. Beter gezegd zorgen over het gebrek aan geld. Geen boodschappen meer kunnen doen en nog meer geld lenen zijn hiervan het gevolg. Kortom, je werkt jezelf steeds verder in de nesten. Is er dan niets aan te doen of zijn er toch mogelijkheden om hier iets aan te veranderen. Er zijn genoeg oplossingen om geld te besparen in uw dagelijks leven. Graag nodig ik elke lezer van dit artikel een Tip in te sturen. Deze publiceer ik dan zo spoedig mogelijk. Hieronder staan de eerste voorbeelden.

Internetabonnement

Een te duur internetabonnement is een van de voorbeelden van teveel geld uitgeven. Kijk en vergelijk op het web verschillende abonnementen en u bespaart behoorlijk wat euro’s. Dit geldt tevens ook voor uw telefoonabonnement. Kijk gewoon op internet en u ziet zelf hoeveel u kosten u kunt besparen op uw rekening van de mobiele telefoon.

Hieronder enkele voorbeelden van huishoudelijke aard. Uit de meeste reacties blijkt dat dit een belangrijke bron van geldverspilling is.

Spring voorzichtig om met de warmte in uw huis

Een brede vensterbank onder het raam, boven de radiator, is niet alleen handig om planten op te zetten, maar bespaart ook energie. De warme, opstijgende lucht wordt de kamer ingeleid en koelt niet af langs het koude glas. Sluit tijdens de winter spouwgangen af met koolstof filterdoek. Zo voorkomt u dat er te veel koude lucht onder de warm gestookt vloeren en muren komt. Sluit ze, in verband met vocht, niet geheel af. Hierdoor bespaart u op stookkosten, met name gas, vooral bij een hoekhuis. In de lente kan het doek weer weggehaald worden.


Wees zuinig met water

Water is een van de producten die het meest wordt verspild in huis. Wees er dus zuinig op. Laat niet de kraan aan staan tijdens het tandenpoetsen. Dit is weggegooid water. Vang regenwater op zodat je hiermee de tuin kunt besproeien en andere werkzaamheden die niet perse schoon water behoeven. Douche kort en probeer je wasgoed schoon te krijgen met zo min mogelijke wasbeurten.


Voorkom een hoge energierekening

Waarom zou u meer energie, zoals water, stroom en gas, gebruiken dan nodig is? Gebruik zo min mogelijk lampen en was de afwas niet met een vaatwasser maar met de hand. Maak niet al teveel stookkosten maar trek eerder een extra trui aan en gooi ’s nachts een extra deken over je bed.


Dit waren enkele tips om geld te besparen op uw huishouden. Als u, u hier aan houdt weet ik zeker dat u bespaart op uw kosten. Dit heeft een positiever banksaldo tot gevolg wat voor u een groot voordeel is. Succes ermee!

Online toezicht op uw woning

Wist u dat u op afstand uw woning kan besturen? Zo kan u op afstand de lampen aan doen en de gordijnen dicht. Ook kan de temperatuur in uw woning worden veranderd. En het http://www.lumio-lichtprojecten.nl/lichtplan.html@@lichtplan worden uitgevoerd, zodat het net lijkt alsof u thuis bent. De software die het op afstand besturen van uw huis mogelijk maakt wordt Domotica genoemd. Domotica is een vorm van http://www.switch.nl/ict-automatisering.html@@ict automatisering. Uiteraard kan u in en rond uw huis kijken door middel van http://www.alarmwesa.nl/nl/bedrijven/camerabewaking@@camerabewaking.

Tips van de lezers...

  • U kan zwarte kleding wassen met azijn. Doe er een klein beetje wasverzachter bij.
  • Zelf brood bakken kost u slechts 50 eurocent per brood
  • Vraag huursubsidie aan
  • Gebruik olijfolie in plaats van baby zalf. Dat is veel goedkoper.
  • Leen tijdens zwangerschap kleding van vriendinnen die een maatje meer hebben
  • Koop geen dure producten tegen muggen. Leg bij elke deur een doorgesneden citroen. Dat is ook beter voor het milieu.
  • Kweek zelf uw groente
  • Koop energie zuinige spaarlampen
  • Uw tip hier...? Reageer snel!

Links en bronnen voor het sparen en besparen van geld

http://www.isinorde.nl/wonen/koopsubsidie-berekenen@@koopsubsidie berekenen

http://www.slim-geld-lenen.info/Hoe_kan_ik_het_meeste_geld_sparen@@Geld sparen