Hoe op de beurs beleggen met Leon Hillen van VermogensVisie

Leren beleggen in aandelen met Leon Hillen van Vermogensvisie 2022

Geld_op_de_beurs.jpg

U zult zich afvragen wie belegger Leon Hillen eigenlijk is. Welnu, Leon Hillen is allereerst een groot expert waar het gaat om stock picking van aandelen: het zoeken naar achtergebleven aandelen, fondsen en bedrijven in combinatie met goede vooruitzichten en bovengemiddeld kansrijke situaties. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als fulltime belegger, handelaar, maar is ook columnist en beurs deskundige. Lees verder om ook zelf succesvol te kunnen beleggen.

Beleggen in aandelen op de beurs met Leon Hillen

Zeer bekend zijn van Leon Hillen de openbare modelportefeuilles met beleggingen. Hij kiest niet voor stiekem en achteraf adviezen geven, maar zorgt ervoor dat iedereen zo zelf kan volgen en nagaan welke beursresultaten er op de verschillende portefeuilles worden geboekt. Daarbij verduidelijkt hij ook aan hoe de resultaten tot stand komen zodat u daarmee direct uw voordeel kunt doen.Zijn adviezen zijn zeer nuttig voor de beginnende en gevorderde belegger.

Vermogensvisie

Leon Hillen is ook mede-oprichter van Vermogensvisie en biedt iedereen via de VV Pas de mogelijkheid om van zijn opgebouwde kennis en adviezen op de beurs gebruik te maken. U krijgt niet alleen zeer concrete tips voor de beurs, maar heeft met Leon Hillen ook een assistent tot uw beschikking die zijn succesvolle manier van beleggen methode in de praktijk brengt en de resultaten daarvan met u deelt. Zo kunt u zich behoeden voor de valkuilen van het beleggen.

VV pas en watchlist

Wie een VV pas heeft, ontvangt email alerts met concrete koop- of verkoopadviezen, om bepaalde posities in te nemen op voornamelijk de Euronext beurzen van Amsterdam, Brussel of Parijs. Nieuwe ontwikkelingen worden met Positie Updates via de email nieuwsbrief aan de VV pas houders gemeld, totdat een bepaalde positie op de beurs wordt gesloten. Verder zijn er talrijke watchlist Alerts met in een vroegtijdig stadium tips voor kansrijke situaties. U kunt zo tijdig op deze kansen op de beursvloer inspelen.

Zelf succesvol beleggen in aandelen

Zelf succesvol beleggen in aandelen vraagt vooral om veel ervaring en een goede kijk op de ontwikkelingen op de beurs. Het sterke van de adviezen van Leon Hillen is dat hij de adviezen die hij geeft ook zelf uitvoert voor eigen geld. Dat betekent dat als het een verlieslatend advies is ook hij zelf verlies lijdt. Natuurlijk werkt deze afspraak ook voor hem als een sterke motivering om alleen hele goede adviezen te geven die winst opleveren. Te veel stuurlui geven immers adviezen vanaf de kant, zonder dat ze zelf posities innemen en zonder zelf risico te lopen. vaak zijn het ook nog eens adviezen achteraf, waar u niet aan heeft. Met Leon Hillen en uw VV Pas loopt u die kans dus niet. Al met al is dit een zeer interessant concept voor elke belegger die goede resultaten wil behalen. Elke ervaren belegger weet dat ook hij of zij zelf niet alle kennis voor handen hebben en dus een goede assistent uitstekend kan gebruiken bij het maken van de juiste keuzes op de beurs. Beleggen is immers ook een vak.

Gratis stock picking rapport aanvragen

Wie wil, kan zo wie zo het gratis stock picking rapport van Leon Hillen aanvragen. Gratis, dus het kost u niets. Dit rapport geeft u wel veel informatie over succesvol beleggen, waarmee u uw voordeel kunt doen. Waarom zou u dat niet doen. Er zijn geen verdere verplichtingen aan de download verbonden.