Wat zijn de MoneYou bufferweken

MoneYou betekent sparen tegen een hoge rente

MoneYou is een volle dochter van ABN AMRO. Wie dus spaart bij MoneYou valt onder een veilige bankgarantie, omdat ABN AMRO volledig valt onder de bankgarantie De Nederlandsche Bank. Dat maakt het sparen bij deze bank veilig. Bovendien is de spaarrente bij MoneYou een van de hoogste rentes in ons land. Spaart u al bij MoneYou met de hoogste spaarrente. Dit jaar geen bufferweken maar wel een hoge rente, en daar gaat het iedereen toch om.

Banken en hun spaarrente

De spaarrente stijgt in 2011. De inflatie neemt toe en daarmee de verwachting dat de rente zal toenemen. Verscheidene banken beconcurreren elkaar nu fors, om zoveel mogelijk spaargeld op te halen.Wie direct direct bij zijn geld wil kunnen kiest voor een variabele rente op een direct opneembare spaarrekening. Ook bent u zeer flexibel en profiteert u van een stijging van de spaarrente. Een hogere vaste rentes vindt u meestal op een spaardeposito, maar dan profiteert u niet van een tussentijdse verhoging van de rente.

Sparen tegen de hoogste spaarrente

Veel mensen zullen overstappen naar een andere spaarbank als daar de rente hoger is. Zeker nu het openen van een spaarrekening via internet een fluitje van een cent is. Het is gratis, en bevalt het u niet meer dan stapt weer even gemakkelijk over naar een andere bank. Bovendien is het belangrijk om de actuele spaarrente goed te volgen, want er vinden voortdurend wijzigingen plaats. Momenteel is dat duidelijk opwaarts.

Vakantiegeld

De banken weten dat in de maand mei vakantiegeld wordt uitgekeerd, en proberen daarvan wat op hun spaarrekening te krijgen. Dat gaat niet zo maar, maar vraagt om actie. Het liefste kiest u natuurlijk een veilige bank, die ook een mooie rente geeft. Welnu, MoneYou geeft houdt ook acties met de hoogste rente, zoals met de MoneYou Bufferweken. De winkels zijn ook erg happig op uw vakantiegeld. Of u krijgt zo genaamd vakantiegeld toe, of u krijgt flinke actie kortingen.

MoneYou Bufferweken

Met de MoneYou Bufferweken kan elke particulier deelnemen aan de MoneYou Bufferweken. Voorwaarde: een vrij opneembare spaarrekening en/of particuliere spaardeposito, waarop minimaal 1.000 euro staat. U kunt tijdens deze periode elke dag 1.000 euro winnen. Aan deze actie zijn geen verdere kosten voor u verbonden. Ook andere banken hebben wel acties, maar de rente is er lager.

Hoogste spaarrente

Ook buiten de acties om, geeft MoneYou steevast de hoogste of bijna de hoogste spaarrente op een spaarrekening zonder voorwaarden. U spaart zo tegen de hoogste spaarrente, terwijl u elke dag zonder boete eenvoudig bij uw geld kunt. MoneYou is zeker de moeite waard voor spaarders. Nieuw is de kwartaalrekening bij MoneYou met 2,8% sinds 13 september 2011. Het mooie van deze kwartaalrekening is dat u enerzijds dagelijks bij uw geld kunt, en anderzijds op elk moment in het kwartaal geld mag bijstorten en zo kunt profiteren van de relatief hoge rente op sparen.

Tip

Op een vrij opneembare spaarrekening beschikt u zo weer over u geld. Via internet is dat tegenwoordig een fluitje van een cent.