Hoogste spaarrente bij MoneYou

Hoogste spaarrente bij MoneYou van 0,45% maakt sparen bij MoneYou aantrekkelijk

Sparen_bij_de_belastingdienst-IntroPlaatje.jpg

Waarom sparen bij MoneYou? Bij MoneYou sparen betekent ook in 2018 sparen tegen een hoge spaarrente tot 0,5% op een spaardeposito van een (half) jaar. Er is veel keuze bij deze bank. U kunt kiezen voor een mooie spaarrekening, een kwartaalrekening of spaardeposito. Maar u kunt er naast voor een hoge spaarrente ook terecht voor hypotheken, beleggen, lenen of verzekeren. Het kan allemaal. Een belangrijke concurrent voor sparen is Leaseplan bank en de hoge rente die daar mogelijk is. Of denk aan alternatieven als NIBC Direct, Nationale Nederlanden of Achmea Beheer en natuurlijk MoneYou.

Wat is MoneYou voor bank?

MoneYou is een volle dochter van bank ABN AMRO en bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt op zeer veel fronten. De direct opneembare spaarrekening voor particulieren geeft in ajanuari 2018 een rente van 0,35%. Deze spaarrente geldt voor een internet spaarrekening die u eenvoudig via het web kunt openen. Er zijn geen beperkende voorwaarden voor uw stortingen of opnames van geld. Als u wilt en u geeft uw order nog voor 12 uur 's middags, dan hebt u diezelfde dag en soms de volgende dag, uw geld op uw tegenrekening staan. Deze bank geeft al lange tijd een top spaarrente voor particulieren in Nederland. De rente wordt elk kwartaal uitgekeerd, wat een groot voordeel is.

Spaardeposito en spaarrente

U kunt hier ook terecht voor spaardeposito's. En de rente op deze spaardeposito's zijn zeker interessant te noemen en beter dan bij veel andere banken (januari 2018):

6 maanden: 0,45% rente op jaarbasis;

1 jaar: 0,45% rente op jaarbasis;

2 jaar: 0,05% rente op jaarbasis.

Sparen op kwartaalrekening

Dan de kwartaal rekening. Deze is eenvoudig via internet te openen en geeft als het geld tot het einde van een kwartaal op de rekening blijft staan ook 0,35% rente. Laat u uw geld minder lang op de kwartaalrekening staan, dan krijgt u de basisrente. Daarmee combineert u de mogelijkheid van een hoge spaarrente met de vrijheid om direct bij uw geld te kunnen, zodra u dat wilt. U krijgt dan de basisrente, maar ook die is nog steeds de moeite waard. Er is geen minimale inleg vereist. Als u al een gewone spaarrekening bij MoneYou hebt, voegt u de kwartaalrekening eenvoudig toe via uw persoonlijke pagina.

De bankgarantie van MoneYou

MoneYou valt via de bankgarantie van ABN AMRO volledig onder het depositogarantiestelsel. Dat betekent dat per persoon tot maximaal 100.000 euro van uw spaargeld is gegarandeerd door De Nederlandse Bank. Deze extra bescherming geldt ook voor de kleinere zakelijke spaarder.

Hoogste spaarrente, hypotheek en krediet

Maar MoneYou is meer dan alleen een hoge spaarrente. U kunt ook terecht voor hypotheken en andere leningen. Op een hypotheek betaalt u geen afsluitprovisie. U kunt in 2018 kiezen uit twee hypotheken:

  1. Een aflossingsvrije hypotheek (tot 50%);
  2. Een annuïteitenhypotheek.

Als het u gaat om een  nieuwe hypotheek in 2018, kan de hypotheekrente variabel of vast zijn en kan de looptijd bij een periode van vaste rente oplopen van 1 jaar tot en met dertig jaar. Volop keuze dus. Voor de afsluitkosten (350 euro) hoeft u het zeker niet te laten.

Een doorlopend krediet afsluiten

MoneYou bemiddelt ook voor een doorlopend krediet. Enkele voorwaarden voor het afsluiten van een doorlopend krediet zijn:

  1. U bent minimaal 18 jaar oud.
  2. U bent maximaal 59 jaar oud.
  3. De hoogte van het krediet is minimaal € 5.000 en maximaal € 50.000.
  4. Het geld is telefonisch opneembaar of via een overschrijvingsformulier.
  5. Het maandbedrag van aflossing en rente bedraagt 2% van de afgesproken kredietlimiet.
  6. Er vindt een toetsing plaats bij het Bureau Krediet Registratie, BKR.

U vrijblijvende offetre ontvangt u binnen vijf minuten als u aan de voorwaarden voldoet.

Slot hoogste spaarrente MoneYou 2018

Bij MoneYou kan dus veel. Bijna altijd biedt deze internetbank de hoogste spaarrente in Nederland, bemiddelt bij hypotheken en geeft u een een doorlopend krediet. Wie succesvol wil sparen, spaart hier.