Koemelk allergie: de beste behandeling bij koemelk eiwit allergie

Zowel volwassenen en kinderen kunnen last hebben van allergische reacties op de meest uiteenlopende stoffen en producten. Een zeer bekende allergische reactie is: hooikoorts. Door de grote hoeveelheid stofdeeltjes in de lucht, dit wordt veroorzaakt door pollen, krijgen vele mensen het benauwd en moeten hoesten. Hooikoorts is gemakkelijk vast te stellen en er zijn genoeg medicijnen te verkrijgen tegen hooikoorts.

Andere soorten allergie voor volwassen en kinderen

Er zijn specifieke allergieën waar kinderen vatbaar voor zijn. Meer vatbaar dan volwassenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Huisstofmijt

Denk bijvoorbeeld aan huisstofmijt allergie. Kinderen kruipen immers vaker over de vloer dan volwassenen. Deze allergie is gemakkelijk te voorkomen door elke dag te stofzuigen. Ook op plekken die je niet ziet!

Gluten allergie

Bij een gluten allergie moet je goed opletten wat je eet. Je maagdarm functie wordt ernstig verstoord door de gluten die in het dagelijks eten zijn verwerkt. Gluten komen in elk veel producten voor. Een glutenvrij dieet is lastig, maar niet zeer problematisch. Er zijn zelfs restaurants die glutenvrije gerechten op de kaart hebben staan. Tip: Probeer eens zo’n gerecht, ook al heb je geen gluten allergie. Dan weet je dat lekker eten en een glutenvrij dieet best samen gaan.

Koemelk eiwit allergie

Kinderen met een koemelk allergie hebben last van veel huilen, moeten regelmatig overgeven en kunnen huiduitslag hebben. Ook problemen met ademhalen zijn bekend. Koemelkeiwit allergie kan de oorzaak zijn. Elke ouder wil snel weten wat hun kind mankeert. Logisch, want niets is vervelender dan een ziek kind. Hieronder wordt beschreven hoe u koemelk eiwit allergie kan herkennen.

Welke verschijnselen kunnen optreden bij koemelk-allergie?

Er zijn vele verschijnselen bekend. Zoals veel huilen, regelmatig moeten overgeven, het hebben van huiduitslag en moeilijk ademhalen zijn bekend.

Welke klachten kunnen optreden bij koemelk allergie?

Huiduitslag met veel jeuk, ook wel eczeem genoemd; galbulten en ook wel het zeer vervelende netelroos komt voor; Tot slot: zwellingen van de lippen, van de tong en van de oogleden. Verschillende maagklachten en darmklachten kunnen optreden bij koemelk eiwitallergie. Een verstoorde stoelgang is een aanwijzing voor koemelkeiwitallergie. Denk daarbij aan te dikke ontlasting (verstopping), te dunne ontlasting (diarree) en bloed in de ontlasting.

Tips bij het vermoeden van koemelk eiwit allergie

Voor het vaststellen van koemelk eiwit allergie dient uw kind te worden getest in een daartoe gespecialiseerd ziekenhuis. De kosten van dit onderzoek worden veelal vergoed door de ziektekosten verzekering. Het is verstandig vooraf te informeren of uw ziektekosten verzekering het onderzoek denkt. Vraag dan meteen of de behandeling bij een positieve uitslag ook is gedekt. Dat bespaart u tijd en moeite achteraf. Laat de toezegging door de ziektekosten verzekeraar zwart-op-wit vastleggen. Tot slot: vraag meteen of de ziektekostenverzekering eisen stelt aan het ziekenhuis of kliniek de te koemelkeiwit allergie test mag uitvoeren.

Let op: in dit artikel staan algemene richtlijnen over allergie beschreven. Veelal gebaseerd op eigen ervaringen en verhalen van anderen. De auteur is geen arts of anderszins een autoriteit op het gebied van geneeskunde of kindergeneeskunde. Raadpleeg een deskundige die u en uw kind goed kan behandelen.

Algemene tips van lezers bij allergie en allergische reacties

  • Onze kat bleek oorzaak van de allergische reacties van ons kleine dochtertje.
  • Nadat ik op een anti allergie matras ben gaan slapen was ik van alle problemen verlost!
  • Help! Ik heb een gluten allergie: weet iemand waar ik recepten kan vinden om glutenvrij te koken?
  • Mijn huisarts schreef mij penicilline voor tegen mijn lactose allergie. Nu blijkt dat ik ook een penicilline allergie heb. Wie heeft een goed advies?
  • De zwakke gezondheid maakt traplopen soms lastig. Wist u dat trapliften dan een goede (tijdelijke) oplossing zijn?
  • Mijn homeopathie huisarts denkt dat een voedselallergie de oorzaak van eczeem, huiduitslag en heel veel jeuk. Weet iemand raad om mij van mijn huidklachten af te helpen?

Dieet en allergie

Sommige lezers van dit artikel hebben gemeld dat zij positieve ervaringen hebben met hethttp://www.afvallendieet.info/De_beste_tips_voor_afslanken_met_het_south_beach_dieet@@South beach dieetvoor het verminderen van allergische reacties.