Aziatische beauty tips

Aziatische tips om er mooier uit te zien

Het is geen geheim dat Aziatische dames er vaak beeldschoon uitzien. Gelukkig zijn hun beauty tips inmiddels ook geen geheim meer! De meesten die hun schoonheid op een natuurlijke manier willen verbeteren, wagen zich aan beauty tips uit het Verre Oosten. Aziatische vrouwen staan bekend om hun trouw aan natuurlijke ingrediënten en huidvriendelijke behandelingen. Om ook te genieten van de voordelen van een natuurlijke huid- en lichaamsverzorging, valt het aan te raden om onderstaande Aziatische beauty tips door te lopen.

Ware schoonheid komt van binnen?

De drie factoren die ervoor zorgen dat Aziatische vrouwen er tot op hoge leeftijd jong en aantrekkelijk uitzien, zijn:

  • Natuurlijke ingrediënten
  • Lichaam ontgiften
  • Intense ontspanning

Om er tot op hoge leeftijd mooi uit te blijven zien, zorgen Aziatische vrouwen voor een schoon lichaam van zowel binnen als buiten. Je lichaam reinigen van toxines is gunstig voor de huid, omdat schadelijke gifstoffen de huid oud en dof laten lijken. Door slechts natuurlijke ingrediënten te gebruiken, tast je de natuurlijke structuur van de huid niet aan. Hierdoor kan de huid optimaal genieten van de beauty voordelen van natuurlijke ingrediënten. Door zo nu en dan intens te ontspannen door bijvoorbeeld massages, verlaag je stress. Minder stress betekent een mooiere huid!

Aziatische beauty tips

  • Aziaten kunnen geen genoeg krijgen van de voordelen van detox thee . Deze helpt de giftige stoffen uit het lichaam te spoelen, waardoor de huid er mooier en jonger uitziet. Bovendien krijg je een mooier silhouet door detox thee, omdat de gifstoffen je dikker doen lijken. De een raakt betoverd door het aroma van detox thee en de ander door het gunstige effect wat detox thee op het gewicht heeft...
  • Andere theesoorten die zeer populair zijn in Aziatische landen, zijn witte en groene thee . Deze theesoorten zijn rijk aan anti-oxidanten die helpen vrije radicalen te bestrijden. Vrije radicalen zijn de voornaamste veroorzaker van rimpels! Groene thee ondersteunt het lichaam tevens bij het afvallen.
  • Een van de meest gezonde Aziatische rituelen in alternatieve geneeskunde is masseren. De spieren worden hierdoor gestrekt en de doorbloeding van de huidcellen wordt verhoogd. Door de voeten te masseren kun je zelfs de kans op een zwangerschap verhogen. Traditionele ingrediënten die worden gebruikt om gifstoffen uit het lichaam te krijgen tijdens massages, zijn: karnemelk, melk, lavendel, rozemarijn, ylang-ylang en sandelhout.
  • Walnotenolie is een van de wonderlijke natuurlijke middelen die goed is voor zowel huid, haar en nagels. Degenen die worstelen met haaruitval, kunnen hun hoofdhuid laten masseren met walnotenolie. Walnotenolie is een van de meest natuurlijke beschikbare oliën en het wordt ook gebruikt voor body wraps. De huid wordt hierdoor zeer zacht en jeugdig. Walnotenolie is bovendien ook een revolutionaire methode om striae te behandelen!
  • Aziatische vrouwen goed voor hun handen en ze zijn dan ook van mening dat de handen 'het tweede gezicht' van een vrouw zijn. Aziaten besteden daarom even veel aandacht aan hun handen als aan hun gezicht. Ze masseren hun handen o.a. regelmatig met verzorgende crèmes voordat ze naar bed gaan. Soms gebruiken ze etherische oliën zoals pepermunt en kamille om het effect van de massage te vergroten.

Conclusie

Aziatische vrouwen zien er tot op hoge leeftijd mooi en jeugdig uit door hun lichaam van binnen schoon te houden, natuurlijke ingrediënten te gebruiken en door zo nu en dan intens te ontspannen. Door deze methoden toe te passen in je leven, zul je er langer op een natuurlijke manier mooi uit blijven zien.