Huidverzorging met Vichy producten

Waarom een goede huidverzorging

Het is van groot belang dat we onze huid goed verzorgen. De huid is namelijk het grootste orgaan dat we bezitten en is opgebouwd uit meerdere lagen. Het zeer dunne bovenlaagje wordt de opperhuid genoemd.

Deze opperhuid maakt huidcellen aan en heeft een beschermlaag die ons tegen weersinvloeden beschermt zoals zonnestraling. Onder deze opperhuid ligt de lederhuid die allerlei vezels, klieren en bloedvaten bevat en zorgt dat de huid stevig en soepel is. In het onderhuidse bindweefsel worden vetcellen aangemaakt, die vervolgens voor nog meer weerstand zorgen.

Door al deze goede eigenschappen is het wel duidelijk dat uw huid goed verzorgd mag worden, zodat de huid optimaal kan functioneren. Onze huid beschermt ons namelijk tegen ziektekiemen en zorgt ervoor dat overtollig vocht wordt afgescheiden. Verzorgen we onze huid dus goed, dan zorgt onze huid ook beter voor ons.

Vichy tegen een droge huid

Een droge huid, dus een huid die geïrriteerd is, vraagt om verzorging. Een droge huid kan door meerdere factoren worden veroorzaakt. Werk of leeft u veel in een omgeving die sterk verwarmd wordt door een centrale verwarming, dan kunt u last krijgen van een geïrriteerde en droge huid. Tevens kunnen weersinvloeden(wind, zon, kou), chloor in zwembaden, luchtverontreiniging, verkeerde voeding of gezondheidsproblemen van grote invloed zijn op uw huid. Indien u met een geïrriteerde huid ook nog allerlei zeepjes en cosmetica gaat gebruiken waarbij niet gelet is op de samenstelling, wordt de huid alleen maar droger. Door producten van Vichy voor uw huid te gebruiken, komt dit uw huid alleen maar ten goede. Vichy heeft crème en olie waar de huid heerlijk soepel van wordt en die voor extra bescherming zorgt. Oligo 25 van Vichy, heeft een hydraterende en activerende verzorging, die speciaal ontwikkeld is voor een geïrriteerde en droge huid. Door Oligo 25 van Vichy te gebruiken, gaat uw huid er weer fris en soepel zien.

Vichy Nuxe voor de echte vrouw

Het Vichy verzorgingsproduct Nuxe is al ontstaan in 1957. Vichy huidverzorging staat bekend om de natuurlijke stoffen die in al haar producten gebruikt worden. De Nuxe producten zijn hier het voorbeeld van en bevatten 78% aan natuurlijke ingrediënten. Met Vichy Nuxe gaat u de strijdt tegen een droge huid en rimpels aan. De prachtige texturen waar Nuxe producten van Vichy uit zijn opgebouwd en de heerlijke parfums die hier aan zijn toegevoegd, zorgen ervoor dat u zich op en top vrouw voelt.

Vichy voor de zomer

Heerlijk op vakantie naar een zonovergoten paradijs en zonnen op het strand is geweldig. Van groot belang is echter, dat u zich goed gaat beschermen tegen de zon. Indien u zich namelijk niet goed beschermd, worden de stamcellen in uw huid beschadigd, terwijl deze juist voor een gezonde huid zorgen. Met Vichy Capital Soleil, beschermt u uw huid optimaal, terwijl u toch mooi bruin wordt. Vichy Capital Soleil is opgebouwd uit natuurlijke ingrediënten, die een gezonde en mooie huid waarborgen, zodat u veilig kunt zonnen.

Vichy ook voor de man

Naast de vele vrouwen producten van Vichy, is er inmiddels Vichy voor de man. Er zijn grote verschillen tussen een mannelijke en vrouwelijke huid. Dit komt hoofdzakelijk door het testosteron gehalte bij de man. Vichy Homme is een product waarmee Vichy een product heeft weten te produceren, dat uitermate geschikt is voor de man met een vocht-arme, gevoelige en onzuivere huid. Heeft u als man al een gezonde huid, dan kunt u Vichy Homme ook preventief gebruiken.