Welke handtas is trendy om te kopen

Inleiding

Handtasonlinekopen.jpg
Nu het weer heerlijk strand- en stadweer is, is het weer tijd voor een nieuwe handtas. Het sobere model van het najaar mag weer in de kast, want het is tijd voor een zomers modelletje. Een handtas is onmisbaar voor de moderne vrouw. De ultieme tas is stijlvol en biedt tegelijkertijd ruimte voor al je nuttige (maar ook minder nuttige) spullen. Vaak heeft een vrouw meerdere handtassen voor verschillende gelegenheden in verschillende kleuren. Maar het mag ook makkelijk zijn en als je lekker door de stad loopt of naar het strand gaat is het ook wel ideaal als je een trendy schoudertas bij je hebt waar veel in kan.

Welke handtas is trendy

Handtasleontinehagoort.jpg
Deze zomer draait het allemaal om details. De juiste kleuren, stijlvolle ritsjes en franjes en mooie materialen. Deze zomer is het aanbod erg breed voor de handtas voor de vrouwen. Van de vele clutches tot de oversized bags. Voor ieder wat wils. Verder hoeven we het dit jaar niet bij een handtas te laten. Op de catwalk zien we dit jaar eigenlijk twee soorten modellen. De kleine en elegante handtas met een handige schouderband en de wat grotere en stoerdere modellen met een mooie afwerking en interessante details. De details op de handtas mogen gezien worden. Veel clutches en handtasjes met ruffles komen voorbij. Ook tassen met veren zijn weer helemaal in. De dierenprints mogen weer, uiteraard niet van echte dierenhuiden. Overigens zijn kralen op de handtas ook weer helemaal leuk, desnoods maak je deze zelf op je tas. De kleuren zijn deze zomer erg uiteenlopend, maar vooral zo uitbundig en vrolijk mogelijk. Roze, geel, blauw, groen of rood zijn de hoofdkleuren. Andere varianten als wit, beige, nude, oker en taupe kunnen, mits goed uitgevoerd, ook erg stijlvol zijn.

De handtas als schoudertas is helemaal terug

Handtas4730-515.jpg
De schoudertas keert deze zomer weer helemaal terug. Of best of both worlds: een handtas met schouderband. Schoudertassen waren jarenlang alleen geschikt voor de student met de zware boeken en de jonge moeders met de luiers, nu is het weer voor iedereen. En dat is handig, want een schoudertas is vaak groter en biedt meer ruimte voor bijvoorbeeld je laptop, boeken of zelfs een hele outfit. Je tas is niet langer een opbergvak voor de gebruikelijke sleutels, lipgloss en agenda. Geschikte materialen zijn leer, canvas of suede. Daarnaast kun je nog kiezen voor een rieten uitvoering van bijvoorbeeld Channel of H&M. Overigens mag een zwarte leren tas ook, voor de stoerdere vrouw. Versierd met studs en nageltjes en met een opvallende rits, is dit een prima investering.

Not done! Chiuaua versus Egel

Overigens zijn er ook trends waar je liever niet aan meedoet. Zo zijn er in Engeland celebrities begonnen met het vervangen van de chiuaua. Helaas is de vervanger de egel. Dit dier wordt steeds meer als huisdier gehouden en vanwege de ‘aaibaarheidsfactor’ ook als fashion accessoire gebruikt. Tja, laat die trend maar niet overwaaien.

Tip

Als afsluiter nog een goede tip. Koop deze zomer één goede tas in plaats van verschillende goedkope tassen. Ze zien er in de winkel erg leuk uit, maar je doet er erg kort mee. Een duurzame tas is een investering voor de toekomst en zal zich uiteindelijk terugbetalen.

Lees ook