Tips bij vlag met vlaggenmast kopen

Vlag kopen

Wilt u een mooie vlag kopen? En wilt u die vlag graag meteen ophangen? Een vlag is een symbool van trots en geeft allure aan uw huis of bedrijfspand.

Er zijn vlaggen te koop van alle landen in Europa maar ook van alle Nederlandse provincies en gemeenten. De vlaggen zijn weerbestendig en van een hoge kwaliteit stof. Dat betekent dat ze na jaren ook nog hun volle kleur behouden en dus erg lang meegaan.

Nederlandse vlag

Wilt u extra bijdrage aan het feest geven? Hang dan op feestdagen de Nederlandse vlag uit. Weet u nog hoe het officieel hoort? Wanneer mag de vlag wel uit, en wanneer niet?

Vlag ophangen Koninginnedag

Met koninginnedag mag de Nederlandse vlag uitgehangen worden. Deze vlag is tenminste 100cm*150cm en mag bij verjaardag van leden van het koninklijk huis met de wimpel worden opgehangen.

Vlag ophangen Bevrijdingsdag

Met bevrijdingsdag mag u de vlag zonder wimpel ophangen.

Vlag ophangen Nationale dodenherdenking

Bij de nationale dodenherdenking wordt de vlag halfstof gehangen. Dit betekent dat de vlag tot 2/3 van de hoogte van de mast wordt gehesen

Vlag ophangen nationale rouw

Buiten de vastgestelde dagen om de vlag uit te hangen, wordt de Nederlandse vlag ook opgehangen als er een lid van het koninklijk huis is overleden. De Nederlandse vlag wordt dan halfstok gehangen.

Wanneer vlag binnenhalen

De Nederlandse vlag mag tussen zonsopgang en zonsondergang buiten hangen. Dit betekent dus dat de vlag na zonsondergang weer binnengehaald moet worden.

Vlaggen europa

Wilt u een vlag van europa hebben? De vlag van europa is blauw en voorzien van 12 sterren. Deze sterren staan symbool voor de 12 landen die bij het begin van oprichting betrokken waren. 12 is ook in veel culturen het getal van de volheid, van de perfectie. Daarom komt het ook terug in uren per etmaal en maanden per jaar.

De vlag van Europa wordt veel gebruikt bij

  • hotels,
  • overheidsgebouwen en
  • conferentiecentra

waar vaak buitenlandse gasten te vinden zijn. Op deze manier kan een organisatie zijn internationale karakter uitdragen.

Internationale uitstraling

Wilt u een internationale uitstraling met uw bedrijf? Hang dan de vlag van Europa voor uw bedrijfspand.

Vlaggen kopen

Wilt u graag een vlag kopen? Dan kunt u op internet tussen vele aanbieders kiezen voor goede kwaliteit vlaggenmasten. Er zijn betrouwbare leveranciers uit het Oosten van het land die alleen A-kwaliteit vlaggen en vlaggenmasten leveren. U kunt de vlaggen per stuk bestellen, maar ook in grote hoeveelheden. In dat geval zijn er aantrekkelijke kortingen mogelijk.

Wilt u een persoonlijk vlag of banier?

Een persoonlijke vlag of banier zorgt van grote afstand voor herkenbaarheid en straalt professionaliteit uit. Wilt u een persoonlijke vlag bij uw onderneming? Dat kan. Hieronder ziet u een overzicht van bedrijven waar u een vlag op maat kan worden gemaakt.

Vlaggen bestellen

Er zijn verschillende goede leveranciers in Nederland, zoals:

  • Hollandvlaggen.nl
  • Goedkope vlaggenmasten
  • Bosvlaggen.nl
  • Dokkumer vlaggen Centrale

Veilig betalen

Bij bovengenoemde partijen kan je veilig betalen via Ideal. U kunt gebruikmaken van internet betalen met Ideal, als u een rekening heeft van ABN-amro, ING, Rabobank, SNS of Fortis.

Vlaggenmast als waardevermeerdering van uw bedrijfspand

Wist u dat uw pand meer uitstraling en allure krijgt met een vlaggenmast? uw woz waarde kan doordoor stijgen, waardoor u meer belasting moet betalen. Voorkom te veel betalen! Kent u de belangrijkste woz bezwaar argumenten waarmee u uw belastingdruk kan verminderen?

Vlaggenmast verzekering

Vergeet niet een goedkope verzekering af te sluiten tegen vernieling van uw vlaggenmast.