Online verhuisdozen kopen

Inleiding

Het is een hele klus om te verhuizen. Er moet van alles geregeld worden en al je spullen uit je oude huis moeten mee. Het handigste is om deze spullen in te pakken in dozen. Hierdoor blijven ze het best beschermd, plus je kan veel spullen in een doos kwijt. Je hebt speciale verhuisdozen, deze zijn van een goed formaat en ze vallen ook niet snel uit elkaar. Een stevige verhuisdoos is erg belangrijk! Je kan online heel gemakkelijk verhuisdozen bestellen. Dit is vaak een stuk goedkoper! Wat wil je weten als je online verhuisdozen wilt kopen? En wat is de prijs van een verhuisdoos?

Waar moet je op letten als je online verhuisdozen wilt kopen?

Er komt heel wat bij kijken als je wilt gaan verhuizen. De meeste mensen hebben veel spullen die mee moeten naar hun nieuwe huis. Een gemiddeld gezin heeft rond de vijftig verhuisdozen nodig! Een één of tweepersoonshuishouden heeft gemiddeld rond de twintig á dertig verhuisdozen nodig. Sommige mensen gebruiken bananendozen en kratjes om hun spullen in op te bergen. Maar het is veel handiger om verhuisdozen te gebruiken. Een verhuisdoos heeft een aantal voordelen:

  • Gewicht. Het gewicht dat in een verhuisdoos kan is erg belangrijk. Let bij aanschaf daarom altijd op het gewicht dat de verhuisdoos kan dragen. Gemiddeld kan er vijftig kilo in een verhuisdoos.
  • Bodem. Verhuisdozen horen een stevige bodem te hebben. Op die manier voorkom je dat de bodem doorzakt en dat je spullen op de grond vallen. De meeste verhuisdozen hebben een zogehete autolock bodem. De bodem valt bij het uitvouwen dicht zodat hij niet kan openvallen.
  • Handvat. Alle verhuisdozen hebben twee handige handvaten zodat je de dozen makkelijk kan optillen en verplaatsen. Je kan verhuisdozen zeer gemakkelijk op elkaar stapelen.
  • In elkaar zetten. Wanneer je online verhuisdozen bestelt, dan krijg je deze in een soort pakketje. Je zal de verhuisdozen zelf in elkaar moeten vouwen. De meeste verhuisdozen zijn zo ontworpen dat dit snel gebeurt en dat je ze niet vast hoeft te tapen. Na gebruik kan je ze weer in elkaar vouwen, zodat je ze nog een keer kan hergebruiken.
  • Levertijd. De meeste sites waar je online verhuisdozen kan bestellen streven ernaar om hun verhuisdozen binnen 24 uur te bezorgen. De meeste mensen bestellen hun verhuisdozen ruim van tevoren omdat je tijd nodig hebt om de spullen in te pakken. Maar een snelle levertijd is wel handig als je toch nog wat verhuisdozen tekort komt.
  • Extra's. Op sommige sites kan je behalve verhuisdozen nog meer spullen kopen, denk hierbij bijvoorbeeld aan opvulmateriaal, boekendozen, noppenfolie en bankhoezen.

Prijs van online verhuisdozen

Verhuisdozen zijn eigenlijk helemaal niet zo duur. Gemiddeld betaal je rond de euro voor een verhuisdoos. Voor deze prijs krijg je een prima verhuisdoos. Er zijn ook duurdere verhuisdozen verkrijgbaar, dit zijn vaak professionele verhuisdozen. Deze zijn bijvoorbeeld sterker. Je hebt ook speciale budget verhuisdozen. Deze kosten rond de 65 cent per stuk. De kwaliteit is iets minder, maar ze kunnen prima gebruikt worden voor lichtere spullen, zoals kleding. Op de meeste sites moet je minimaal tien verhuisdozen per keer bestellen.

Conclusie

Een gemiddelde verhuizing is een hele onderneming. Denk alleen maar aan alle spullen die mee moeten. Het makkelijkste is om deze spullen in speciale verhuisdozen in te pakken. Deze hebben een groot formaat en kunnen een gewicht van rond de vijftig kilo dragen. Ook hebben de meeste verhuisdozen een extra sterke bodem zodat deze niet kan doorzakken. Je kan online heel gemakkelijk verhuisdozen bestellen. Gemiddeld betaal je één euro per stuk.