Direct je huis verkopen aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij

U wilt uw woning verkopen in 2020 of 2021 en geen dubbele woonlasten meer

Huis_te_koop.jpg

Er zijn talloze redenen waarom iemand in 2020 of 2021 snel en direct zijn huis wil verkopen, maar snel verkopen tegen een mooie prijs valt niet altijd mee. Het is dan goed om te weten dat intermediairs zoals de Nederlandse Vastgoed Maatschappij u hierbij kunnen helpen. Zij kopen direct uw huis en als u dat wilt, krijgt u ook nog eens de mogelijkheid om uw verkochte huis zelf terug te huren. Zo benut u met een spoedverkoop de overwaarde van uw huis zonder dat u zelf uw huis hoeft te verlaten. Verkoop zo vandaag nog uw woning met winst. In 2021 zal de woningmarkt verder aantrekken en wordt snel verkopen eenvoudiger. Neem een makelaar in de arm of maak bijvoorbeeld gebruik van de Nederlandse Vastgoed maatschappij.

Ik wil geen dubbele woonlasten en schulden, en dus snel de woning verkopen

Hoewel iedereen probeert om dubbele woonlasten te voorkomen kunnen er situaties zijn die tot dubbele woonlasten leiden. Denk aan het geval dat u een nieuwe woning hebt gekocht zonder dat het oude huis is verkocht. Of het geval waarbij u de nieuwe woning nog wilt laten verbouwen of de situatie waarbij de nieuwbouwwoning later wordt opgeleverd dan gepland. In al deze gevallen is sprak van dubbele woonlasten.

Hypotheek van mijn huis wordt te duur, wat kan ik doen?

U kunt ook tot de conclusie komen dat het koophuis voor u te duur wordt. Hypotheeklasten drukken zwaar en de gemeentelijke lasten lijken alleen maar toe te nemen. Mensen raken zonder werk, arbeidsongeschikt of komen helaas terecht in een vervelende echtscheiding, waarbij vaak het huis verkocht moet worden. Regelmatig is er sprake van betalingsachterstanden en soms is een executieverkoop niet ver meer weg. Misschien vertrekt u naar het buitenland en wilt u van uw huis af. Al deze situaties en er zijn er nog veel meer denkbaar, vragen om een snelle oplossing. Meestal betekent dit een noodzakelijke en snelle verkoop van het huis.

Nederlandse Vastgoed Maatschappij, wat kan die voor u doen?

De Nederlandse Vastgoed Maatschappij is gespecialiseerd in het snel opkopen van een woning en betaalt daarbij tot 90% van de verwachte verkoopopbrengst die u zou kunnen ophalen bij reguliere verkoop. Landelijk ligt dit percentage volgens de Nederlandse Vastgoed Maatschappij tussen 80% en 90%. Het zal duidelijk zijn dat wat u krijgt afhankelijk is van de locatie, prijsklasse, type woning, de staat van onderhoud en bijvoorbeeld de aanwezige erfdienstbaarheden die van invloed zijn op de waarde van het onroerend goed. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij garandeert snelheid, ook bij bedrijfs onroerend goed. De woning is verkocht zodra de handtekeningen zijn gezet. Maar er zijn meer mogelijkheden. Zo biedt ook cvb vastgoed zijn diensten aan voor een directe verkoop van uw huis.

Is er achterstallig onderhoud? Zijn er nog betalingsverplichtingen

De Nederlandse Vastgoed Maatschappij bekijkt het aangeboden onroerend goed als totaal pakket. Dat wil zeggen dat als er achterstallig onderhoud is, de Vastgoed Maatschappij kan besluiten om het pand eerst te renoveren. Of als er achterstallige betalingsverplichtingen zijn zal de maatschappij deze verplichtingen vereffenen. Voor wie welke kosten voor rekening komen hangt weer af van de afspraken die u maakt. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het pand tegen een garantieprijs te verkopen en er dan volledig afstand van doen. In dat geval zullen de kosten met de verkoopprijs worden verrekend. U kunt ook voor een verkoopprijs kiezen waar een extra opbrengst bijkomt als de verkoopwaarde hoger is dan gedacht.

Sale en lease back constructie eigen woning

U kunt er ook voor kiezen om het huis direct terug te huren. Dan bent u af van de vaste lasten van het koophuis en bent u in feite huurder geworden van uw eigen huis. In al deze gevallen kan een ander aanbod ontstaan. Bent u geïnteresseerd in het op deze manier snel verkopen van uw huis, dan dient u zelf met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij of een ander bedrijf contact op te nemen om uw mogelijkheden te bespreken.