Leuke zwangere apps uit iTunes

Zwanger en apps

Er zijn heel leuke applicaties speciaal rondom zwanger zijn. Ze helpen om een naam te bedenken. Of om de zwangerschap week na week te volgen. Of je maakt van je smartphone een babyfoon… Apps voor moeder en baby!

Alle smaken

1. Baby Smiles: met deze app hou je een dagboek bij vanaf dag één van je kleine spruit. Er is een betalende en gratis (light) versie. Compatibel met iPhone en iPod touch.

Baby Smiles

2. Pregnancy: heel mooie plaatjes, calculator dag van geboorte, afmetingen embryo, weeënteller, wekelijkse update informatie, persoonlijk dagboek, en Facebook & Twitter integratie. Verder nog een lijst met babynamen, shoppinglijst en nog veel meer. Compatibel met iPhone, iPod touch en iPad. Enkel tegen betaling (denken we toch).

Pregnancy

3. Share my pregnancy: gratis week na week je zwangerschap volgen. Met veel informatie. Lijkt op 'Pregnancy' maar is gratis. Wel in de Engelse taal. Compatibel met iPhone, iPod touch en iPad.

Share my pregnancy

4. Baby Monitor: met deze app krijgt je iPhone een geheel andere functie. Die van babyfoon namelijk. Leg je iPhone naast de baby. Zodra je gsm een geluid gewaar wordt, belt hij een nummer dat je op voorhand hebt ingesteld. Minpuntje: werkt tot op heden nog maar 30 minuten. Betalend. Nederlandse taal is mogelijk.

Baby Monitor

5. Future Baby's Face: voor nieuwsgierige mamma of papa: hoe gaat ons kindje eruit zien? Op wie gaat hij of zij lijken bij de geboorte? Nodig: foto van de mama, foto van de papa en het programma toont je je kleine spruit. Alleen in Engelse en Franse taal. Compatibel met iPhone, iPod touch en iPad. Gratis

Future Baby's Face

6. Hello, My name is: gratis 50.000 babynamen. Helpt toch enigszins bij het kiezen, denk je niet?

Hello my name is

7. Baby Rattle BAB: Engels en betalend. Nog maar weinig klantwaarderingen. Zelf ontdekken dus!

Rammelaar

8. Sound Touch: honderden geluiden om de baby te amuseren… Betalend, mogelijk in het Nederlands Enkel compatibel met iPhone en iPad

Sound Touch

9. Total Baby: dagoverzicht van alle activiteiten van je baby: voeding, verschoning, slaaptijd, enz… Engels, betalend.

Total Baby

Ook van deze maker:

10. Baby Tracker Nursing

11. Baby Tracker Diapers (luiers)