10 redenen om een iPhone te nemen

De iPhone

Ja, de iPhone is toch wel één van de meest gewilde mobiele telefoons tegenwoordig. Je kan er dan ook echt van alles mee, maar waarom zijn ze nou precies zo populair? Daarom hier 10 redenen waarom je nou een iPhone moet nemen, waarom ze dus zo handig en gewild zijn.

1. Een kleine laptop

De iPhone 3G en nieuwere versie 3Gs, hebben veel overeenkomste van een laptop. Al lijken ze niet op een laptop, toch kan je wel met de iPhone op Wi-Fi, en met een internet abonnement zelfs overal op het internet. Je kan echt alle website heel mooi bekijken, foto's bekijken, spelletjes spelen, en e-mails lezen en verzenden. Je kan zelfs bestanden bewerken, zoals Word en Excel, waardoor de iPhone echt perfect is voor zakenmensen en studenten.

2. Heeft een iPod

De iPhone lijkt niet alleen op een iPod, maar heeft ook een ingebouwde iPod. Het werkt precies het zelfde als op een iPod, alleen kan nu dus ondertussen terwijl je onderweg muziek luistert, ook gewoon dingen opzoeken op het internet.

3. Apps

Voor de iPhone kan je echt duizende apps downloaden, heel veel zijn gratis, en voor sommige kan je betalen. Apps zijn programma's (bijvoorbeeld spelletjes en andere tools zoals tv-gids, weer, en foto bewerk programma's) die je kunt downloaden uit de AppStore, en dus op je iPhone kunt zetten.

4. Werkt heel snel

De iPhone werkt en reageert echt razend snel! Het is dan ook de snelst reagerende mobiele telefoon op de markt. Andere mobiele telefoons waar je bijvoorbeeld spelletjes op kunt zetten, of het internet mee op kunt, werken veel trager. Daar heb je bij de iPhone geen last van.

5. Touchscreen werkt bij de iPhone wel goed

In vergelijking met vele andere mobiele telefoons met touchscreen, werkt het touchscreen op de iPhone heel goed. Hij reageert dus direct, en als je een woord fout typt perongeluk (wat bij de iPhone ook niet zo snel gebeurd in vergelijking tot andere mobiele telefoons) corrigeert de iPhone het automatisch. Daarnaast is het touchscreen van speciaal materiaal gemaakt, waardoor het bijna onmogelijk is dat er normaal gesproken krasjes op kunnen komen

6. Zit goed en stevig in elkaar

De iPhone zit heel stevig in elkaar, en kan eigenlijk niet uitelkaar vallen. Hij heeft geen klepjes, dus je batterij valt er dus bijvoorbeeld niet zomaar uit. Hij weegt dan ook niet te licht en ook niet te zwaar, maar echt previes perfect!

7. Strak design

De iPhone ziet er zowel vanaf de buitenkant, en als de binnenkant er geweldig uit! Erg modern, en je hebt de mogelijkheid om een "iPhone case" (plastic hoes) te kopen, in verschillende kleuren en designs, zodat je als je dat graag wilt je iPhone naar je eigen smaak kunt aanpassen. Deze iPhone cases kan je heel goedkoop vinden op sites als ebay en marktplaats.

8. Coole standaard programma's

De iPhone 3Gs, heeft standaard hele coole funties, zoals een kompas, die ook precies kan localiseren waar je bent op een kaart. Of een functie om je iPhone te commanderen een bepaald persoon uit je contacten te bellen, of een nummer van je iPod af te laten spelen.

9. Goede prijs

Je kan de iPhone 3Gs al aanschaffen voor minder dan €30,- per maand, bij een tweejarig abonnement. Voor mensen die een iPhone willen en bedoeld is (niet echt voor kinderen onder de 16), is dit een redelijke prijs. Veel mensen hebben een abonnement van €25,- euro per maand, en nu voor €5,- meer heb je een iPhone inclusief internet!

10. Compacte gadget - Alles in 1!

De iPhone is gewoon een gadget die je moet hebben, met alles in 1! Je kan er dus gewoon op bellen/sms'n/mms'n maar dus ook het internet mee op, allerlei (gratis) app's opzetten, foto's maken en muziek luisteren vanaf je ingebouwde iPod!

Conclusie

Oftewel, mocht je nog twijfelen? Stop daar dan mee, want nadat je dit hebt gelezen, blijft het toch de hele tijd in je hoofd rondspoken om een iPhone te kopen, totdat je er eindelijk één hebt aangeschaft! Uit eigen ervaring kan ik beloven dat je er echt geen spijt van zult krijgen.