Iphone 4 kopen

De nieuwe iPhone 4 is uit

De techniek op het gebied van computers staat nooit stil. In mobiele telefoons is deze computer techniek goed terug te vinden. Dat de techniek en ontwikkeling nooit stil staat, is goed te zien bij de iPhone 4.

De iPhone is een mobiele telefoon die onder de categorie smartphone valt. Smartphone wil zeggen dat het een multifunctionele mobiele telefoon is. Dat mobiele telefoons niet alleen maar voor bellen en sms gebruikt worden, wist u waarschijnlijk al langer. Echter met de iPhone 4, haalt u wel een hele speciale telefoon in huis. De eerste iPhone is inmiddels alweer een tijdje uit en was een werkelijk hoogstandje van computer techniek in samenwerking met mobiele telefonie.

De iPhone 4 doet hier nog een schepje bovenop. Deze iPhone 4 heeft een 16 GB geheugen en beschikt over ontelbare functies, terwijl dit alles verpakt is in een 9 mm dunne smartphone. Dit maakt de iPhone 4 tevens de dunste telefoon ter wereld.

De mooiere uitstraling

Het uiterlijk van de iPhone 4 is ten opzichte van de eerdere iPhones behoorlijk veranderd. Zo is dit model iPhone minder rond dan de vorige iPhones en is de iPhone 4 voorzien van een stalen rand, die tevens dient als antenne. Ook de afmetingen zijn veranderd. Zo heeft de iPhone 4 een veel kleinere behuizing als zijn voorgangers. De iPhone 4 is een smartphone die werkt met een touchscreen, net zoals we gewend waren van de vorige iPhones. Het touchscreen van de iPhone 4 heeft een resolutie van 960x640 pixels. Dit houdt in dat u een zeer scherp en goed leesbaar beeldscherm heeft. De iPhone 4 is ontwikkeld door Apple. Hij is dan ook voorzien van een Apple A4 processor, die ervoor zorgt dat alle functies supersnel werken.

Internetten met de iPhone 4

Mobiel internetten is altijd al een geweldige functie op de iPhone geweest en bij de iPhone 4 zal het u nog meer plezier opleveren. Deze iPhone 4 van Apple, heeft namelijk de ondersteuning van netwerken zoals HSUPA en HSDPA. Deze netwerken zorgen ervoor dat u het genot heeft van internet met een zeer hoge snelheid. Daarnaast heeft deze smartphone tevens Wi-Fi, waardoor een verbinding mogelijk is met draadloze netwerken die zich in de omgeving bevinden. Op deze manier is het met de iPhone 4 mogelijk om altijd en overal met het internet verbinding te maken.

De digitale camera van de iPhone 4

Fotograferen is een steeds groeiende mogelijkheid met mobiele telefoons. De iPhone 4 heeft ook de digitale camera kwaliteiten weer sterk verbeterd ten opzichte van de andere iPhones. De iPhone 4 heeft een 5.0 megapixel camera, waarmee u de prachtigste foto’s kunt maken, die ook nog haar scherp zijn. De speciale ingebouwde LED flits zorgt er zelfs voor, dat u in het donker nog de mooiste foto’s kunt maken. U kunt met de iPhone 4 zelfs video’s met HD kwaliteit opnemen.

Iphone 4 multimedia

Het aantal functies die de iPhone 4 heeft, zijn enorm uitgebreid en zorgen ervoor dat u binnen zeer snelle tijd, die informatie krijgt die u zoekt. De multimedia van de iPhone 4 werkt met applicaties. Dit houdt in dat er voor iedere actie die u met deze smartphone wilt ondernemen, een icoontje aanwezig is. Door deze applicaties hoeft u geen uitgebreid typewerk meer te verrichten om bij de juiste functie terecht te komen. De mogelijkheden op het gebied van muziek en films zijn tevens ongekend en zeer helder en duidelijk.