Internet Marketing Business

Wat is een Internet Marketing Business?

Een Internet Marketing Business is een bedrijf op internet dat met marketingtechnieken spullen verkoopt. De internet marketing markt is een enorme markt. Vooral in de verenigde staten is deze markt gigantisch. Enkele voordelen van een internet marketing business zijn dat u zelf bepaalt wanneer u werkt, waar u werkt en hoelang u werkt (u heeft een eigen zaak, dus u bent eigen baas), u heeft meer vrije tijd over, u hoeft niet te reizen, u kunt thuiswerken en u kunt starten zonder investeringen te hoeven doen. Ook u kunt een internet marketing business beginnen. Hieronder een paar methoden om een internet marketing business op te starten.

Vormen van een Internet Marketing Business

Er zijn veel mogelijkheden om geld te verdienen met een internet marketing business.

  1. U kunt een eigen webwinkel beginnen.
  2. U kunt andermans producten promoten als affiliate.
  3. U kunt zelf websites maken.
  4. U kunt ebooks verkopen (online boeken).
  5. U kunt een consultancy bedrijf starten of freelancer worden.
  6. U kunt een telefonische adviesdienst starten. (advies geven vanuit huis).
  7. U kunt spullen verkopen, bijvoorbeeld op marktplaats.

Zo kan ik eigenlijk nog even doorgaan. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om geld te verdienen met een internet marketing business, waar creatifiteit schuilt, schuilt een business. Maar waar ik het in dit artikel graag verder over wil gaan hebben is het opzetten van en internet marketing squeeze page business. Dat is een business waarbij u andermans producten promoot d.m.v. een e-mail marketing campagne en een squeeze page. Een squeeze page is een webpagina waar klanten hun naam en e-mail adres kunnen invullen als zijn meer informatie willen hebben over een bepaalde aanbieding.

Internet Marketing Squeeze Page Business

Allereerst wil ik beginnen met u te vertellen dat u gefocused moet blijven op het moment dat u een internet business opstart. Er zijn veel dingen waardoor u op het internet afgeleid kunt raken. Dat is niet de bedoeling. Om vorderingen te maken is focus essentiëel.

Wat gaat u promoten?

Om deze business op te zetten dient u gebruik te maken van andermans producten. Via een link stuurt u mensen door naar een bepaalde verkooppagina. Als men op die verkooppagina een aankoop doet, wordt u uitbetaald. Een goede plek om informatie te vinden over het promoten van producten is http://www.clickbank.com. Hier vindt u een grote online directory met producten die u onmiddellijk kunt promoten. Kies een aantal producten uit. Als u geen idee hebt hoe Clickbank werkt, kijk dan uit naar de link onderaan dit artikel.

Uw winkel opzetten

Dat doet u met een domeinnaam en een hostingpakket. Deze diensten vormen de basis voor uw website. Biede moet u hebben om een product te kunnen promoten. Er zijn genoeg webwinkels die online goedkope webhosting en domeinnamen aanbieden. Ik raad u aan om een pakket bij Hostgator af te nemen, omdat het een goedkope, betrouwbare en goede webhoster is.

Daarnaast heeft u nog nodig: een website, een sqeeuze page en een goede mailinglist software.

Download dit rapport om te leren hoe deze producten allemaal aan mekaar gekoppeld kunnen worden en de werking ervan: http://internetwealth.com/blog/making-money-on-the-internet-free-report-reveals-how/

De naam van het rapport luidt: "Overcome Information Overload".

Lees ook eens: http://www.leerwiki.nl/Review_Working_From_Home_Cursus 

Een artikel met mijn bevindingen over de working from home curus van Ewen Chia.