The Simpsons!

Inleiding

De bekendste en grappigste familie van Amerika, de huidskleur is geel en zijn allemaal niet helemaal 100%. Ik heb het hier natuurlijk over the Simpsons familie die gecreeërd is voor een tekenfilm. Het programma is gecreeërd door Matt Groening, voor de Fox Broadcasting Company, een Amerikaanse televisie zender.

Informatie

De familie bestaat uit Homer (vader), Marge (moeder), Bart (zoon), Lisa (dochter 1), Maggie (dochter 2), Snowball II (de kat) en Santa's little helper (de hond). Met elk hun eigen vaardigheden en karakter wordt het nooit saai, inmiddels zitten we in het twintigste(!) seizoen, 420+ afleveringen (en dan moet je na gaan dat één episode 20 tot 23 minuten duurt; 420*21,5= 9030 minuten).

Er is ook een film over uitgekomen, die heel creatief The Simpsons movie heet. Naar aanleiding daarvan is er ook een game gemaakt die dan The Simpsons Game heet, allemaal niet zo origineel dus. Zelf is het programma (die ik nog steeds met erg veel plezier kijk) echt super origineel en er zit ook leuke humor in. The Simpsons speelt zich af in het stadje Springfield, wat niet in het echt bestaat zoals daar beschreven (plaatsen in Amerika die Springfield heten bestaan wel)

De shows zijn nu ook online te bekijken op verschillende websites, in het kopje hieronder links zal ik een link geven zodat u het zelf op uw pc kunt zien!

Links