Tips voor vakantie boeken Toscane

Romantisch Toscane

Toscane is een streek en regio in het Zuid-Europese land Italië. Toscane is al jarenlang zeer geliefd bij Nederlandse en internationale toeristen, die van heinde en verre op het zachte klimaat, de azuurblauwe zee, de heerlijke wijnen, prachtige steden en glooiende heuvels van dit Italiaanse paradijs afkomen. Toscane (in het Engels bekend als Tuscany, in het Italiaans als Toscana) ligt qua afstand binnen het bereik van 1 reisdag vanaf Nederland. De streek kent naast de schitterende natuur en aantrekkelijke lokale specialiteiten ook vele goedkope hotels, campings, villa’s, vakantieparken en vakantiehuizen. Voor de Nederlandse bezoeker heeft Toscane vele pluspunten die wij in Nederland nooit zullen ervaren. De Toscaanse gastvrijheid, wijnen en keuken zijn befaamd over de hele wereld en de zachte zon zal u een vakantiegevoel als nooit tevoren bezorgen!

Uw verblijf in Toscane

Al naar gelang uw persoonlijke voorkeur kunt u kiezen voor u verblijf in Toscane. Er zijn vele mogelijkheden. Gezinnen met kinderen zullen veelal kiezen voor goedkope hotels of een goede camping in Toscane. Er is een zeer groot aanbod campings om uit te kiezen. Raadpleeg hiervoor internetsites of de jaarlijkse ANWB campinggids. Hierin is het totale aanbod ANWB-campings beschikbaar. Deze campings blinken vaak uit in kwaliteit, hygiëne en mogelijkheden voor een verblijf met (jonge) kinderen.

Camping Norcenni Girasole Club

Een aanrader is Norcenni Girasole Club. Deze camping met 4 sterren heeft enorm veel mogelijkheden tot recreatie: van een prachtig zwembad tot een volleybal-, voetbal- en tennisveld, van een fitnessruimte tot een beauty centre, deze camping heeft het allemaal. Kijk eens op de website van Eurocamp voor meer informatie en een filmpje!

Hotel San Marco in Florence

Er zijn ook vele hotels in Toscane te vinden die aan uw specifieke wensen zullen voldoen. Voor zowel mensen met een klein als met een groter budget zijn er talloze opties en mogelijkheden. Internet biedt tal van aanbiedingen waarbij vroeg boeken veel voordeel op kan leveren. Met name rond de grote steden Florence, Pisa, Lucca, Maremma en Cortona is het aanbod van hotels groot. Een tophotel in de prachtige stad Florence is Hotel San Marco. Gelegen in het centrum is dit hotel ideaal voor hen die optimaal van de cultuur en sfeer van Florence willen genieten. Tweepersoonskamers zijn er al vanaf 30 euro per nacht en er zijn vaak aanbiedingen. Kijk op www.hotelsanmarcofirenze.it voor meer informatie.

Toscaanse villa’s en vakantiehuizen

Voor wie gaat voor echte vrijheid, ontspanning en luxe tijdens zijn vakantie in Toscane zijn Toscaanse villa’s en vakantiehuizen de beste optie. Voor soms maar een klein bedrag meer bieden deze verblijven je onbeperkte vrijheid en rust. Geen andere toeristen in de buurt, enkel jouw gezelschap. Heerlijk samen genieten van uw eigen uitzicht vanaf het terras, het is mogelijk in uw villa of vakantiehuis in Toscane.

Reizen naar Toscane

Voor uw vakantie in Toscane kan beginnen, kiest u eerst hoe u gaat reizen naar Toscane. Een last-minute vlucht is goedkoop, maar riskant en weinig flexibel. Beter boekt u vroeg, zodat u optimaal profiteert van het voordeel dat vroeg boeken biedt, maar heeft u toch ook de vrijheid in keuze doordat het aanbod nog groot is.

Vliegen naar Italië: Tip!

Een airline die vluchten naar Florence voor een goede prijs aanbiedt is Meridiana. Voor 74 euro enkele reis vliegt u all-inclusive naar Florence. Vliegen naar Pisa is goedkoper: al voor 100 euro retour met Ryanair vanaf Eindhoven!

Met de auto naar Italie

Met de auto reizen naar Toscane is ook een goede mogelijkheid die geschikt is voor mensen die op de prijs van de vakantie willen letten. Binnen 1,5 dag rijden hebt u Toscane bereikt en kan het grote genieten beginnen! De afstand naar Toscane is vanaf Utrecht ongeveer 1350 kilometer. Met de auto bent u flexibel, zelfstandig en komt u altijd rechtstreeks op de plek van bestemming aan. Houd de kaart van Toscane goed bij de hand en u zult snel en comfortabel op uw vakantieverblijf in Toscane aankomen!

Reviews hotels en campings Toscane

Hebt u ervaring met reizen naar Italië en Toscane? Stuur uw verhaal aub in! Zowel goede als slechte ervaringen zullen hier dn worden gepubliceerd. Zo kan iedereen van elkaars ervaringen leren!