De mooiste rondreizen tijdens vakantie in de USA van Amerika

Amerika, het land van onbegrensde mogelijkheden, van de ‘American Dream’. Maar ook het land met natuurlijke schoonheden. Het is echter niet mogelijk om al deze prachtig in een korte tijd aan te doen. De oplossing voor dit probleem is dan ook een rondreis door het grote Amerika.

Verschillende rondreizen

Een rondreis door Amerika is een hele onderneming. Om door heel Amerika te komen en alle bezienswaardigheden zien ben je een hele tijd bezig. Om deze reden hebben vele reis organisaties deze rondreis opgesplitst in meerdere kleinere rondreizen. Rondreizen door het oosten van de Verenigde Staten, het zuidoosten en het westen zijn enkele van deze kleine rondreizen.

Rondreis New York

Een rondreis door het oosten van het land begint vaak in de havenstad New York. Er wordt dan eerst per vliegtuig vertrokken vanaf Amsterdam en daarna verblijft u enkele nachten in New York om enkele bezienswaardigheden als Manhattan met al haar pleinen. Uiteindelijk gaat u de hele oostkust langs en ziet u vele dingen. Bezienswaardigheden als de Niagara Watervallen, het Witte Huis en de Everglades.

Rondreis West America

Een van de bekendste staten aan de westkust van de USA in California. Bekend om zon, zee en strand en grote steden zoals San Fransico. De Grnad canyon ligt in Nevada, een van de staten die aan California grenst. Een dergelijke rondreis wordt vaak gecombineerd met een bezoek aan de stad Tijuana net over de grens met Mexico.

Route 66

Ook bestaat er een rondreis door Amerika die u over het legendarische route 66 brengt. Deze rondreis wordt gedaan per motor en dan op een Harley-Davidson. Ook komt het voor dat de rondreis een fly & bike is, het zelfde concept als een fly & drive maar dan met een motor.

Zo zijn er nog tal van andere rondreizen zoals rondreizen die je Canada en Amerika laten zien. Rondreizen die je door het beste van het zuiden en Florida brengen, maar ook reizen die je het oude ‘Wilde Westen’ laten zien.

De beste vervoersmiddelen in de USA

Om een rondreis te maken heb je natuurlijk vervoer nodig. Dit kan een auto zijn of een bus, maar ook een rondreis met een vliegtuig is niet ongebruikelijk. Er zijn rondreizen die je delen van het land laat zien met de bus waar dit mogelijk is. Maar ook zijn er de zogenaamde fly & drives, deze rondreizen vliegen je door de Verenigde Staten. Een voorbeeld van een fly & drive is een rondreis langs de Hawaii eilanden. U wordt dan naar een eiland gevlogen en krijgt daar beschikking over uw eigen huurauto om het eiland op eigen houtje te zien. Daarna wordt u naar het volgende eiland gevlogen. Natuurlijk is er wel een programma waar u zich aan moet houden.

Tip

Dus welk deel van Amerika u ook wilt gaan zien, er zijn genoeg rondreizen om uit te kiezen. Van het oosten tot het westen, van New Mexico tot Canada.