Brand New Day pensioen en vermogen

Brand New Day betekent transparantie en lage kosten - weg met de woekerpolis in 2022

Waarom_is_via_internet_sparen_slim_sparen-IntroPlaatje.jpg

Brand New Day is ook in 2022 als prijsvechter actief. Doel van Brand New Day is u zo transparant en goedkoop laten sparen en beleggen. Voor uw pensioen, vermogensbeheer, hypotheek en banksparen kunt er eenvoudig online terecht. Kalo Bagijn en Thierry Schaap zijn de oprichters van Brand New Day. Zij willen polissen voor pensioenen en de aflossing van hypotheken aanbieden die minder kosten en meer opleveren dan elders mogelijk is. En daar kunnen wij als klant natuurlijk ons voordeel meedoen. Meer pensioen en minder kosten.

Wat is Brand New Day voor organisatie?

Daarom hier meer over Brand New Day, want Brand New Day is gelijk aan meer resultaat voor uw geld krijgen. Doe bijvoorbeeld de polischeck om te zien hoeveel beter u uit kunt zijn en hoeveel geld het u scheelt. Brand New Day is 100 procent zelfstandig. De oprichters van Binck zijn ook de oprichters van Brand New Day, maar tussen beide bedrijven bestaat verder geen band of binding. De heren achter Brand New Day, Kalo Bagijn en Thierry Schaap, zijn weg bij Binck en willen nu met opnieuw een eigen bedrijf de wereld op zijn kop zetten.

Geen woekerpolissen meer

Iedereen kent de veel besproken ellende van de woekerpolissen, waarbij mensen dachten een mooi pensioen op te bouwen, maar er helaas te laat achter kwamen dat achter deze polissen ook hoge kosten schuil gingen. Deze praktijken van woekerpolissen zijn voor Brand New Day de belangrijkste drijfveer geweest om een goed alternatief te bieden. Natuurlijk is ook Brand New Day er op uit om winst te maken, maar de kosten die u in rekening worden gebracht, zijn een stuk lager dan elders. Net zoals bij Binck wil Brand New Day vooral een groot handelsvolume tot stand brengen om winst te maken en er niet per polis afzonderlijk het maximale eruit halen. Geen grote organisatie en bureaucratie dus die ook nog eens veel geld kosten, maar een transparante internetsite waar u zelf allerlei doorrekeningen kunt maken en waar u kunt vergelijken hoeveel u nu goedkoper uit kunt zijn. Binck heeft voor vele beleggers de kosten op beleggen enorm verlaagd en volgens Brand New Day is het tijd dat dit op veel meer terreinen gaat gebeuren. De aan de klant doorbrekende kosten moeten sterk omlaag of het nu gaat om pensioenen, hypotheek, gouden handdruk of vermogensbeheer. Allemaal komen ze aan de beurt.

Brand New Day pensioen en vermogensbeheer

Bij Brand New Day kunt u tegen de laagste kosten via banksparen uw pensioen opbouwen en aanvullen. Met de huidige onzekere tijden is een aanvullend pensioen opbouwen of u nu een pensioentekort hebt of een pensioenbreuk hebt of gewoon extra wil sparen, uiterst verstandig. De overheid trekt steeds meer zijn handen terug en pensioenfondsen kampen met tekorten. Dat betekent dat u steeds meer zelf voor een financiële buffer zult moeten zorgen. U kunt dat doen door bij Brand New Day een pensioenrekening te openen. U vraagt offerte aan en stort op basis hiervan op u rekening. Maandelijks of jaarlijks. U geeft aan hoe u wilt banksparen: hoeveel in obligaties, hoeveel in aandelen. Vervolgens groeit uw geld aan op een geblokkeerde rekening. Het geheel wordt bewaard in een apart bedrijf. Anders dan bij een verzekeraar is ook bij een faillissement uw geld hier dus veilig belegd. Brand New Day berekent u over elke storting 0,5% aan kosten. Vergelijkt u dat maar eens met andere aanbieders. Wilt u bij uw keuzes advies dan kan dat ook.

Brand New Day hypotheek

Ook voor een hypotheek kunt u online een offerte aanvragen. U kunt bij Brand New Day een hypotheekrekening openen. Ook dit gaat via een geblokkeerde rekening. Uw stortingen worden belegd in obligaties en aandelen. Brand New Day kiest niet voor een duur beleggingsfonds met hoge kosten, maar een indexfonds met relatief lage kosten. Indexbeleggen is namelijk veel goedkoper. Ook hierbij is advies mogelijk.

Gouden handdruk en ontslagvergoeding overboeken

Ook een gouden handdruk en ontslagvergoeding kunt u hier onderbrengen. U opent hier een rekening waarop de ex werkgever uw ontslagvergoeding stort. Vervolgens geeft uzelf aan hoe uw inleg moet worden belegd en wat de verdeling is tussen obligaties en aandelen. Ook dit gaat tegen lage kosten: bij een looptijd van 20 jaar zijn de totale jaarlijkse kosten slechts 0,5 %. Vraag vrijblijvend offerte aan en vergelijk het aanbod met wat anderen u aanbieden.

Polissen online overboeken

U kunt een bestaande polis ook overboeken naar Brand New Day. Tenminste als u bij u huidige aanbieder weg kunt. Denk aan:

  • Een lijfrentepolis of een andere polis voor een aanvullend pensioen;
  • Pensioenpolis voor een ZZP-er of andere zelfstandige;
  • Polis elders voor een gouden handdruk of een stamrecht BV;
  • Studieplannen kinderen en dergelijke;
  • Andere polissen.

Tips voor een goed beheer van uw vermogen

Kortom als Brand New Day dit allemaal gaat waarmaken, bent u een dief van uw eigen portemonnee als u niet ook de mogelijkheden van Brand New Day bekijkt en deze vergelijkt met uw huidige polissen of nieuwe aanbiedingen voor hypotheek, pensioen of vermogen van andere aanbieders.