Online geld verdienen

Online geld verdienen - Affiliate Marketing

Ik heb affiliate marketing gebruikt om een substantiële hoeveelheid geld online te verdienen. Het is echt een goede manier om extra geld te verdienen of, als je het serieus aanpakt, je leven er mee te veranderen. Serieus! Het werkt echter alleen als je wat doet en daarom bestaat er zo´n groot verschil tussen de mensen die online aanzienlijk geld verdienen met affiliate marketing en de mensen die falen en zelfs geld verliezen.

Verdien geld online: Promoot een goed product

Als je affiliate bent, ben je in feite verkoper van een product en word je betaald wanneer er een bestelling wordt geplaatst. Je moet in feite andermans producten promoten op internet of offline. Voor deze promotie krijg je een link toegewezen. Telkens als er via jouw link een bestelling plaatsvindt, word je (behoorlijk) betaald. Sommige producten worden online voor 77 euro verkocht. De meeste producten betalen 50% commissie. Dat zou betekenen dat je per verkoop een bedrag van iets meer dan 38 euro krijgt uitgekeerd, en dat is toch een leuke bijverdienste?

Als je een goed product promoot, verdien je niet alleen geld bij de eerste sale, maar als het een maandelijks terugkerende commissie oplevert, blijf je elke maand geld krijgen, ondanks dat je er niets meer voor hoeft te doen. Dat zijn producten met een recurring income, zoals dat heet. Affiliate producten met een terugkerend inkomen "recurring" zijn prachtig, kan ik u vertellen. Nogmaals, je word maand, na maand, na maand betaald voor het verkrijgen van 1 verkoop. Dat is toch geweldig. Online geld verdienen met affiliate marketing is overigens niet moeilijk of ingewikkeld. Je moet alleen weten hoe je de reeds bewezen succesvolle technieken op de juiste manier kan gebruiken. Als het 'systeem eenmaal op z'n plaats staat' dan gaat het balletje rollen en brengt affiliate marketing ook jou een mooi online inkomen op.

Als affiliate marketing eenmaal geld oplevert, hoef je niet meer full-time te werken om geld te verdienen.

Oké, affiliate marketing kan in drie simpele stappen worden onderverdeeld, namelijk:

  • welk product zou u moeten promoten om online geld te verdienen?
  • hoe zou u het product moeten promoten om verkopen te genereren?
  • hoe zou u het extra geld moeten spenderen?

Er zijn veel andere manieren om producten te promoten dan alleen via Google AdWords (pay-per-click marketing) - manieren die veel goedkoper zijn! Als u de volledige toegang wilt tot de internet training 'hoe verdien je geld online met affiliate marketing' dan is er een goede site waar u kunt starten.

De site geeft je alle hulpmiddellen die je nodig hebt + veel meer dan alleen dat. Wil je in no-time leren hoe je online geld kan verdienen met affiliate marketing via videofilmpjes?

Dit alles en nog veel meer is toegankelijk in de 'make money online' club. Start vandaag.

Het is nu echt een goed moment om lid te worden van deze club en een begin te maken met het veranderen van je leven. Er zijn miljoenen mensen op de wereld die niet meer full-time willen werken voor een baas, maar in plaats daarvan gewoon lekker thuis geld willen verdienen, in alle rust. Als je eenmaal weet hoe je gemakkelijk online geld kunt verdienen dan is dat een prachtig stuk kennis die je bezit. Geloof me, online geld verdienen is iets fantastisch en het is voor iedereen mogelijk!

Klik op deze link en begin!

Tips

  • Begin online geld te verdienen met affiliate marketing. Affiliate marketing leren is niet zo moeilijk als het lijkt. Leer van een geweldige online affiliate cursus en begin vandaag met geld verdienen.
  • Wil je op een andere manier online geld verdienen, doorzoek dan even het forum over geld verdienen. Er staan een aantal topics tussen die mij opweg hebben geholpen en de waarheid is nou eenmaal dat je veel kan leren op een forum. Vragen stellen is daar natuurlijk ook mogelijk.

Alle succes gewenst, pak pen en papier bij de hand en ga nu aan de slag!

Vragen

  • Vragen over dit artikel?
  • Hulp of tips nodig?
  • Iets niet helemaal duidelijk?
  • Klik hieronder op reageren en stuur je vraag door!