Online geld verdienen met GDI

GDI, een makkelijke, legale en eerlijke manier om online geld te verdienen.

GDI, of voluit ook wel Global Domains International is een domeinhost die iedereen de mogelijkheid biedt om geld te verdienen met het registreren van domeinnamen. Het is heel eenvoudig en daarom echt voor iedereen toegankelijk. En dus een perfecte manier om van thuis uit geld te verdienen. Het systeem is zo goed uitgedacht dat er in Amerika al heel veel mensen zijn die GDI als hun onderneming hebben gemaakt en er zelfs rijk mee zijn geworden. Omdat het eenvoudig, legaal en eerlijk is en op den duur winstgevend, waait het nu over naar Europa. Met GDI is namelijk echt veel geld te verdienen, maar hoe werkt het?

Hoe werkt GDI?

Het .ws domein is een van de snelst groeiende domeinhosten ter wereld. Dit komt omdat de domeinextensie .ws veel mensen aanspreekt, aangezien het afgekort voor WebSite staat. Officieel stond het voor West Samoa, maar al snel zagen mensen in dat WS heel goed voor WebSite kan staan, en aangezien de .org en .com domeinen zo'n beetje allemaal bezet zijn, kiezen nu steeds meer mensen voor een .ws domein. Dit geeft jou de mogelijkheid om nu nog de domeinnaam te kiezen voor bijvoorbeeld een eigen WebShop. GDI biedt daarbij dan ook nog eens gratis software, wat het heel gemakkelijk maakt om een WebSite te maken, zonder er veel verstand voor te hoeven hebben. Ook krijg je 10 e-mail adressen die je kunt gebruiken voor wat je zelf maar wilt. Naast deze producten biedt GDI nog verschillende andere services, zoals tips om een goede WebShop te beginnen, maar ook nog een andere manier om geld te verdienen...

Global Domains International biedt niet alleen de mogelijkheid om domeinnamen te registreren, maar ook om op een uniek manier thuis geld bij te verdienen door deel te nemen aan hun affiliatie. Dat houdt in dat als er via u nieuwe mensen een domeinnamen registreren, u daar geld mee verdient. Het leuke aan de affiliatie van GDI is echter dat als u referrals aanbrengt, u ook weer geld verdient aan de referrals die uw referrals aanbrengen. GDI betaalt u zelfs vijf keer voor referrals, van referrals van referrals, van referrals… Een voorbeeld:

* Meneer X registreert een domeinnaam en wil ook geld verdienen met GDI, daarom schrijft ze zich in voor het affiliatie programma * Meneer X vindt 5 mensen (dus 5 referrals) die ook een domeinnaam registeren en die ook geld willen verdienen * De 5 referrals vinden elk ook allemaal weer 5 referrals * Dan verdient Meneer X $3900,- per maand, en dat zijn hele leven lang.

Nu doen we hetzelfde rekensommetje maar dan met 7 personen:

  • Mevrouw Y registreert een domeinnaam en wil ook geld verdienen met GDI, daarom schrijft ze zich in voor het affiliatie programma
  • Mevrouw Y vindt 7 mensen (7 referrals dus) die ook een domeinnaam registeren en die ook geld willen verdienen
  • De 7 referrals vinden elk ook allemaal weer 7 referrals
  • Dan verdient Mevrouw Y $19,607.- $ per maand, haar hele leven lang!

Dit mag ongelooflijk lijken, maar dat is het niet. Wie meedoet met GDI en wie geduld heeft, zal werkelijk heel veel geld kunnen verdienen met GDI. Nee, GDI is geen scam, geen piramidespel en ook geen grap. En het mooiste is dat het geen moeilijk werk is. Als u familie, vrienden en kennissen een email kunt sturen met een link erin, en als u aan anderen kunt vertellen hoe GDI werkt, dan kunt u meedoen. En wat is er nou mooier dan thuis een inkomen opbouwen, thuis je geld te verdienen en om eigen baas te zijn? Neem GDI serieus en zet door, dan zult ook u succesvol zijn.

Mijn persoonlijke beoordeling voor GDI: 9, waarom? Ik heb er zeer goede ervaringen mee. Iedereen kan het en iedereen zal succesvol zijn als je er lol in hebt om er een inkomen mee op te bouwen. Heb je al eenmaal een stuk of 5 referrals dan gaat je inkomen steeds sneller groeier omdat die 5 personen ook referrals zoeken en vinden. Je inkomen groeit en groeit en op den duur kun je er van leven. Bekijk het filmpje (onderaan) en verdiep je in GDI, roep niet meteen dat het een piramidespel is want dat is het 100% zeker niet! GDI is wereldwijd goed beoordeeld, zoals door Entrepeneur Magazine, en het is een succesformule waar je alleen maar blij mee kunt zijn.

Meer info over de kosten van GDI kan je vinden op BestDeals.ws, waar je ook meer manieren kunt vinden om thuis geld te verdienen (De WebSite is wel in het Engels). De kosten zijn gewoon voor je domeinnaam, wat altijd natuurlijk geld kost, en ik kan je vertellen dat dit echt niet veel is. Helemaal omdat je dit dus heel gemakkelijk en snel weer terug kan verdienen. Daarnaast biedt GDI een 7 dagen trial aan, om het eerst uit te proberen, zonder kosten te maken, en om te bewijzen dat het echt werkt!

Klik om de link voor een filmpje voor meer informatie en om je eventueel aan te melden voor de trial van 7 dagen! www.GDI.ws/morefreeinfo

Succes!