Verdien snel geld via uitzendbureau's

Snel Geld Verdienen

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen op zoek naar manieren om snel geld te verdienen. Ik merk op dat er naast grote groepen mensen die online op zoek zijn naar manieren om snel wat geld bij te verdienen, ook veel mensen op zoek zijn naar methoden om snel geld te verdienen op straat.

Die mensen wil ik in dit artikel graag wijzen op een leuke manier om snel geld te verdienen op straat via uitzendbureau's - en voor alle duidelijkheid geef ik aan dat het gaat om snel geld verdienen op straat om daarmee aan te geven dat deze activiteiten niet online plaatsvinden op het web maar offline. Hieronder meer over snel geld verdienen via een uitzendbureau.

Werkwijze uitzendbureau's

Uitzendbureau's als Adecco, Randstand en Tempo Team zijn bedrijven die werk aanbieden. In principe zijn het bemiddelaars(werkgevers) die hun personeel (uitzendkrachten) uitlenen aan hun opdrachtgevers (klanten).

Er zijn drie hoofdpartijen:

  • de opdrachtgever (de inlener) - een bedrijf die op zoek is naar personeel
  • de werknemer (de uitzendkracht) - de werkzoekende
  • het uitzendbureau - het bedrijf waar jij als uitzendkracht voor werkt

Het uitzendbureau bemiddelt tussen opdrachtgever (werkgever) en werknemer. De intercedent(e) probeert een goede match te vormen tussen deze partijen met als doel het opvullen van een vacature.

Jij kan jezelf inschrijven bij deze uitzendbureau's en op gesprek gaan met je CV. In dit gesprek wordt er in kaart gebracht wat voor werk jij zoekt, welke baan je wilt hebben. Ook wordt er gekeken naar je werkervaring en dan met name de branches waarin je werkzaam bent geweest en voor hoe lang - en naar je opleidingen. Dus welke opleidingen je met succes hebt afgerond. Deze gegevens worden in de database opgeslagen.

Nu kan de intercedente op zoek gaan naar een goede match. Er zijn namelijk ook gegevens van werkgevers opgeslagen in de database en daarin staat zoal naar welk personeel de werkgever op zoek is. Zodra er een match wordt gevonden is er een kans dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Hier gaat wat tijd overheen.

Snel geld verdienen via een uitzendbureau

Mensen mét en zonder afgeronde opleiding kunnen ook snel geld verdienen door via een uitzendbureau aan de slag te gaan als uitzendkracht en diverse "klusjes" te doen. Als je op zoek bent naar een snelle manier om geld te verdienen via een uitzendbureau, ga dan eens langs bij een uitzendbureau bij jouw in de buurt met je CV. Wees enthousiast en geef de intercedente die tegenover je zit een goede indruk. Lach vriendelijk, wees open en eerlijk en laat zien dat je graag wilt werken.

Vraag de intercedente of je in de "belpoule" terecht kan komen. Dit is een groep uitzendkrachten die in dienst zijn van het uitzendbureau die gebeld kunnen worden voor tijdelijke klusjes. Werkzaamheden die een dag tot enkele dagen duren, bijvoorbeeld werken in de catering, op een feest, op een beurs, noem maar op. Het fijne hiervan is dat je meestal direct kan beginnen met werken. Je hoeft niet te wachten op een geschikte vacature.

Aan het einde van de week lever je je werkbriefjes (briefjes met je gewerkte uren) in bij het uitzendbureau. Veruit de meeste uitzendbureau's maken dezelfde week het salaris over naar je rekening. In het meest gunstige geval heb je dus binnen 0,5 á 2 weken geld binnen.

Een werkgever maakt normaliter om de 4 weken het loon van zijn werknemers over, maar bij een uitzendbureau gebeurt dit dus elke week. Dit is jouw kans om snel geld te verdienen. Schrijf je in bij een uitzendbureau in jouw woonwijk, laat je in de belpoule zetten en begin meteen met uren maken.

Wees niet bang voor het werk wat je aangeboden krijgt. Neem alles aan! Die extra werkervaring die je opdoet is immers goed voor op je CV.

Links