Makkelijk geld verdienen met betrouwbaar thuiswerken

Werken vanuit huis wordt vandaag de dag steeds populairder, zo is het voor u niet nodig om bijvoorbeeld de kinderen naar de kinderopvang te brengen en kunt u in uw eigen tempo werken en zelf uw werktijden kiezen.

De voordelen van thuiswerk

Thuiswerk biedt vele voordelen voor zowel de werkgever als de werknemer. Zo is uit onderzoek gebleken dat thuiswerkers met meer plezier werken en dus ook productiever werken. Dit geldt niet alleen als ze ook daadwerkelijk van huis uit werken, maar ook als ze die ene keer in de week op kantoor zijn, de tijd die ze op kantoor hebben gebruiken ze dan nuttiger. Op deze manier kun je alleen maar langer thuis werken en zo je eigen tijd indelen.

Nog meer voordelen van thuiswerk

De werknemer kan uitslapen want er hoeft niet naar een kantoor gereden te worden, het bespaart dus reistijd. Er raakt dan ook geen tijd verloren met een eventuele file die men anders onderweg tegen zou kunnen komen. Ook bespaar je zo op benzinekosten en op onderhoud van uw voertuig. Het is voor de werkgever natuurlijk prettig als u met plezier werkt maar dit is voor u uiteraard ook een belangrijke factor als het gaat om thuiswerken. Je kunt je beter concentreren op je werk omdat je geen collega’s hebt die je zouden kunnen storen, uiteraard is dit geen factor als je thuis werkt zodat je je kinderen niet naar een dagopvang hoeft te doen.

Soorten thuiswerk

Nu weet u waarom u thuis kunnen zou gaan werken maar nog niet welke mogelijkheden er zijn bij het thuiswerken. Er zijn drie soorten thuiswerk, namelijk

  1. inpakwerk,
  2. administratief thuiswerk en
  3. telefonisch werk.

U zou natuurlijk ook met uw huidige baas kunnen overleggen of u eventueel thuis zou kunnen werken.

Inpakwerk als thuiswerk

Onder inpakwerk verstaat men ook wel het productiewerk, dit kan verschillen van het in pakken van promotie artikelen in een gift box tot het inpakken van bijvoorbeeld speelgoed en/of zoetwaren. Een andere vorm van inpakwerk is bijvoorbeeld enveloppen insteken en sorteren.

Administratief thuiswerk

Maar als u niet zo goed bent met uw handen kunt u natuurlijk ook thuiswerken op uw eigen computer. Zo kunt u teksten gaan vertalen, uitwerken en uittypen. Ook kan het zijn dat u gegevens in moet voeren in een database, u krijgt dan de invoer waarden per post toegestuurd en dan moet u deze digitaliseren.

Telefonisch thuiswerk

Ook zijn er bedrijven die u telefonisch thuiswerk kunnen aanbieden. U moet hierbij denken aan het telefonisch houden van enquêtes, of potentiële klanten binnenhalen voor bedrijven en dan een afspraak voor de klanten en bedrijven te arrangeren. Een andere manier van klanten binnenhalen is bellen om deze eventuele klanten kook producten, gezondheidsproducten en dergelijke aan te bieden.

Thuiswerk met websites

Heb jij een eigen website of ben je een website aan het maken? Er zijn affiliate bedrijven die graag adverteren op jouw website. Voorbeelden van affiliate bedrijven zijn:

  • M4N,
  • Zanox,
  • Tradegetter en
  • Daisycon.

Na aanmelding kan je advertenties die overeenkomen met de inhoud van jouw website op jouw eigen website plaatsen. Daardoor kan je o.a. geld verdienen per click, sale of lead.

Thuiswerken via Thuiswerkcentrales

Veel van deze thuiswerkbanen worden aangeboden door thuiswerkcentrales. Deze centrales staan door het hele land en bestaan al een enige tijd. Deze centrales kunnen zich gespecialiseerd hebben in de verschillende soorten thuiswerk, dus voor u alleen maar makkelijker om het voor u geschikte thuiswerk te vinden.

Uw uitkering niet in gevaar

Breng niet ongewild uw uitkering in gevaar door te veel bij te verdienen. hebt u een uitkering, zoals bijv. een wwb uitkering? Vraag dan bij het UWV hoeveel u mag bijverdienen,