Een gratis advertentie plaatsen

Over het plaatsen van een gratis advertentie

Wilt u iets verkopen op het internet, maar voelt u er niets voor om uw hard verdiende geld uit te geven op marktplaats, waar het plaatsen van een advertentie in veel rubrieken maarliefst 25,00 euro kost? Wilt u wel een advertentie plaatsen, maar bent u niet bereid om geld uit te geven voor het plaatsen van een advertentie op een advertentiesite? De oplossing is het plaatsen van een gratis advertentie.

Een gratis advertentie plaatsen

Het plaatsen van een gratis advertentie hoeft u dus geen geld te kosten. U voert de titel van uw advertentie in, een korte beschrijving van hetgeen dat u wilt verkopen en eventueel de link naar uw website voor meer informatie. Een gratis advertentie plaatsen is heel gemakkelijk!

Meer bezoekers voor uw website nodig?

Bezit u een website en vind u het lastig om een goede, constante stroom bezoekers naar uw website te halen? Het plaatsen van een gratis advertenties op tweedehandse advertentiesites (marktgigant) biedt zeker uitkomst. Als u een advertentie voor uw website op marktgigant (gratis advertentiesite) plaatst, heeft u de mogelijkheid om meer bezoekers naar uw websitete leiden. U mag namelijk de url van uw website in de advertentie vermelden. Zorg ervoor dat veel backlinks naar uw advertenties gaan wijzen, zodat ze nog hoger in de zoekresultaten van Google komen te staan. Hoe hoger uw positie in Google, hoe vaker uw advertentie word gelezen, des te meer bezoekers naar uw website.

Tips

  • Plaats uw advertenties alleen op advertentiesites met een goede score in Google. (hoge pagerank)

Advertentie sites met een goede ranking in Google zorgen ervoor dat de door u geplaatste advertenties hoger in de zoekmachines verschijnen. Dat is natuurlijk beter. Nogmaals, hoe hoger uw advertentie verschijnt, des te meer mensen uw advertentie bekijken.

  • Nogmaals, plaats backlinks naar uw gratis advertentie toe, zodat de positie van uw advertentie in Google blijft stijgen. Hoe hoger uw advertentie in Google, des te meer mensen uw advertentie zien!

Een andere goede site voor het plaatsen van gratis advertenties

Een andere goede site voor het plaatsen van gratis advertenties is het nationale markt forum. Hier mogen gebruikers onbeperkt gratis advertenties plaatsen en hun website promoten. Tevens heeft elke gebruiker de mogelijkheid om een link naar zijn/haar website op te nemen in de signature (handtekening)

Meer bezoekers nodig?

Persoonlijk gebruik ik gratis advertentiesites regelmatig voor het promoten van mijn websites, artikelen en om traffic te genereren naar mijn affiliatelinks en websites. Dat mag! De onderstaande advertentiesite (zie links) is namelijk ook een mededelingen bord. U mag zelf bepalen voor welke website u een gratis advertentie plaatst. Plaats die gratis advertenties vandaag nog!

Links

Vragen over dit artikel?

  • Hebt u vragen over dit artikelen (het plaatsen van een gratis advertentie)
  • Opmerkingen of tips?
  • Toevoegingen?
  • Hulp nodig?

Gebruik de onderstaande link om contact met mij op te nemen.