Antirimpel oogcreme

Wat doet het?

Een antirimpel oogcreme verstrakt de huid onder de ogen en vermindert donkere kringen en wallen. Vrouwen vinden donkere kringen, wallen en rimpels bij de ogen de belangrijkste probleemgebieden .

Kraaienpootjes (zoals het genoemd wordt) hebben verschillende oorzaken, de belangrijkste staan hieronder geschreven.

 • Genetisch
 • Te vaak in de zon
 • Te veel alcohol
 • Roken
 • Weinig slaap
 • Ongezond leven (junk food en bank hangen)

Wanneer bij u twee van de bovenstaande oorzaken van toepassing zijn, dan zult u vanaf jonge leeftijd er iets aan moeten doen.

Wat moet er in zitten

Nu het probleem bekend is, is het vinden van de oplossing vaak niet zo moeilijk. Door een kijkje te nemen in de cosmetische wereld komen we erachter dat er, helaas, meerdere opties beschikbaar zijn. De markt op het gebied van verzorging- en schoonheidsproducten wordt op de dag van vandaag overspoeld. De eerdere variaties van oogcrème waren eenvoudig, nu zitten er allemaal ingrediënten in waardoor het complex is en gevarieerd.

Aangezien niet iedereen zich plastische chirurgie kan veroorloven elke keer als een fijn lijntje opduikt, is een praktische oplossing een antirimpel oogcrème.

De meest voorkomende ingrediënten die in een antirimpel oogcrème zitten zijn;

 • Caffeine
 • Alcohol
 • Retinol
 • Copper peptide
 • Vitamine C

Hoe kies je de juiste antirimpel oogcrème

 1. Ken uw probleemgebieden;Zoals eerder vermeld, zijn donkere kringen, wallen of rimpels de belangrijkste probleemgebieden. Kijk dus voor een oogcrème dat dit aanpakt of wellicht wilt u een oogcrème die alles aanpakt.
 2. Goede kwaliteit; Kies voor kwaliteit producten, deze leveren eerder resultaat op. Er zijn genoeg producten waar dermatologen en artsen achter staan, kijk naar die producten.
 3. Onderzoek; Ga naar Google en vul een zoekopdracht in voordat je tot aankoop over gaat. Kijk naar reviews van verschillende producten door naar een forum te gaan en\of kijk op verschillende sites. Op deze manier leest u de resultaten van mensen die het product gebruiken, die u misschien aan wil schaffen. Er is zoveel reclame in de schoonheidsindustrie dat het soms moeilijk is om de goede van de slechte te onderscheiden. Op deze manier krijgt u eerlijke antwoorden op vragen die u misschien nog heeft.

Hoe brengt u antirimpel oogcrème aan

Het beste is om te kiezen voor een pomp of tube, het is niet alleen makkelijker maar op deze manier voorkomt u ook infectie bij de ogen die veroorzaakt kan worden door bacteriën via uw hand. Ogen zijn een gevoelig onderdeel van ons lichaam en een beetje irritatie kan al rode ogen opleveren.

 • Gebruik de oogcrème twee keer per dag, in de ochtend en in de avond, maak hier een gewoonte van.
 • Breng het deppendaan en begin onder het oog aan de kant van de neus, doe het zachtjes en vooral niet smeren.
 • U kunt de oogcrème in de koelkast bewaren, hierdoor is het langer houdbaar en de koele oogcrème voelt heerlijk aan op de huid.

Er is helaas geen enkel oogcrèmeop die markt die meteen resultaat geeft. Het is net als met trainen, na de eerste keer is het resultaat ook nog niet wat u verwacht, u moet even geduld hebben. Het is ook moeilijk te zeggen welke het beste is. Dit komt omdat elke vrouw een ander huidtype heeft.

Het belangrijkste is daarom ook om uw huidtype te kennen. Kies degene die voor u van toepassing is en heb vervolgens geduld, het kan weken en soms zelfs maanden duren.

Als het resultaat er is, dan is het echter wel de moeite waard.

Lees ook

* Super anti-aging kruiden

* Zelf Anti-rimpel creme maken

* 10 manieren om het ouder worden tegen te gaan

* Tips om er 10 jaar jonger uit te zien

* Hoe grijs haar verven