Tips om er 10 jaar jonger uit te zien

Iedereen die kan zich nog wel herinneren dat toen je een tiener was je er ouder uit wilde zien. Wanneer die tienerjaren ver achter je liggen en je er ouder uit ziet, wil je er weer uit zien als een tiener.

Vrouwen over de hele wereld spenderen miljoenen euro's per jaar om er jonger uit te zien. Veel nemen extreme maatregelen en ondergaan pijnlijke en dure ingrepen. Het is niet altijd nodig om zulke extreme maatregelen te ondergaan, met een paar kleine wijzigingen , die niet pijnlijk zijn, kunt u minstens tien jaar jonger lijken.

Volg de richtlijnen die hieronder staan en oordeel zelf;

Foundation

Studies tonen aan dat huidverkleuringen in het gezicht ons ouder laten lijk dan rimpels dat doen. Met dat in ons achterhoofd is het belangrijk je gezicht goed schoon te maken en te verzorgen. Natuurlijk spelen rimpels een grote rol als je ouder wordt, maar je hoeft niet bij de pakken neer te zitten. Begin met een primer om de lijnen in te vullen. Breng daarna een vochtinbrengende foundation op die matched met uw huid kleur. Als dit in houdt dat u 2 kleuren moet mengen, doe dat dan. Meng en mix het voor een natuurlijke look . Zoek voor uw huid de juiste foundation en kijk ook goed of uw huid liever vloeibaar of poeder heeft. Sommige vrouwen krijgen een droge huid van poeder en dit accentueert de lijnen en rimpels, ook ziet uw huid er droog uit.

Ogen

Gebruik eyeliner en mascara in de kleuren donkerbruin of andere kleuren in plaats van zwart. Zwart ziet er streng uit en bij een oudere huid komt dit helemaal naar voren. Gebruik (net als bij de foundation) eerst een primer en vervolgens een oogschaduw in zachte, glanzende tinten . Door de primer gaat de poeder, mocht u die gebruiken, niet in de lijnen en rimpels zitten.

Gebruik voor een 'eye lift' een lichte glanzende oogschaduw , denk aan gebroken wit of creme bij de wenkbrauwen .

Oudere ogen zijn vaak vermoeide ogen en vermoeide ogen zijn vaak rood . Wanneer je ogen rood zijn blijf dan weg van kleuren die in de richting van rood gaan, denk aan roest, roze en paars. Gebruik liever verschillende tinten blauw en grijstinten . Kobalt of blauwe mascara en eyeliner zal ook helpen om de roodheid te ontkrachten.

Gebruik voor mooie wimp ers een goede basis mascara om je wimpers voller te laten lijken. Als dat droog is gebruik dan een mascara die voor lengte zorgt om je wimpers er langer uit te laten zien. Laat het nu volledig drogen, als dat gebeurd is gebruik dan de wimperkruller om een mooie krul te maken.

Wenkbrauwen

Het epileren van je wenkbrauwen zorgt ook voor een ‘eye-lift’, maak ze echter niet te dun.

Wallen

Plaats een lepel een paar minuten in de vriezer, als het eenmaal koud is houd het dan tegen de wallen. De zwelling zal tijdelijk afnemen.

Donkere kringen onder de ogen zijn een veelvoorkomend probleem, je ziet er dan moe en ouder uit. Om ze te verbergen kunt u een consealer gebruiken in een andere kleur. Gebruik bij een blauwachtige kleur een gele consealer, bij een vale, gelige, bruine tint een blauwachtige consealer en bij een rode kleur een groene consealer. Dep de consealer lichtje op uw wallen, de huid daar is gevoelig dus niet te hard uitsmeren. Mix wederom voor de juiste kleur en gebruik dezelfde tint als uw foundation.

Haar

Half lang haar kan er voor zorgen dat u er jonger uit ziet. Probeer een model te kiezen dat net boven uw schouders komt. Een pony met een paar piekerige punten kan wonderen doen. Als u uw haar verft, om het grijs te bedekken, ga dan niet voor harde tinten zoals platina blond, zwart of rood . Als u dat wel wilt doen dan is het natuurlijk geen probleem, maar laat er dan ook op een subtiele manier hightlights in zetten.

Lippen

Probeer geen oranje, bruin, roest of oranje rode lippenstift te gebruiken. Probeer een tint die een paar tinten lichter is dan je eigen natuurlijke lipkleur , of zacht roze . Voeg een beetje glans toe aan het midden gebied van de lippen om ze voller te laten lijken.

Brillen

Brillen zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten en gelukkig niet meer zo duur als vroeger. Kies een kekke bril , kijk ook goed naar de kleur van de bril zodat die goed matched bij uw huid- en haar kleur. Kijk ook voor contactlenzen , door lenzen kan u er jonger uit gaan zien.

Kleding

Kies niet steeds voor zwart, ja het slankt af, maar het ziet er tegelijker tijd ook hard uit. Veel kleding ontwerpers geven aan dat het dragen van zacht roze topjes u er jonger uit laat zien. Een zachte kleur, maakt de trekken in uw gezicht ook zachter. Probeer het eens.

Wanneer u niet uw hele garderobe wilt vernieuwen dan kunt u beginnen met accessoires in andere kleuren. Denk aan een portemonnee , schoenen, sjaals, kettingen, oorbellen en ga zo maar door.

Lees ook

* Super anti-aging kruiden

* Antirimpel oogcreme

* Zelf Anti-rimpel creme maken

* 10 manieren om het ouder worden tegen te gaan

* Hoe grijs haar verven